Oplossing voor digitaal conferentiesysteem voor advertentiemachines

2021-03-26 14:45:11 hongling

Oplossing voor digitaal conferentiesysteem voor advertentiemachines
Het digitale conferentieserverplatform gelanceerd door Shenzhen Fandou Technology Co., Ltd. werkt samen met LCD-verbindingsschermen met smalle randen om een complete oplossing voor digitale vergaderruimten te bouwen.Het heeft technische voordelen en een klantervaring die niet te vergelijken zijn met projectieconferentieruimtes. ondersteunt 16 deelnemers tegelijkertijd op pc-desktops. Wall, ondersteunt 2 * 2, 2 * 4, 3 * 3, 4 * 4 vergaderingskoppelingsmodus, die kan voldoen aan de vergaderbehoeften van verschillende vergaderruimten, en wordt veel gebruikt door de overheid , ondernemingen, openbare veiligheid, energie, transport, elektriciteit, militaire en andere industrieën De vergaderruimte kan zich 7 * 24 uur per dag aanpassen aan de omgeving.


 


Samenstelling: Digitaal conferentiesysteem bestaat over het algemeen uit een digitale conferentieserver, een LCD-verbindingsscherm, netwerktransmissie, enz.


广告机定制

 

Kenmerken:


Ondersteuning van 16 netwerk-pc-serverdesktops of 16 vensters die tegen de muur zijn gedrukt. Ondersteuning van RTSP-modus push.


Ondersteuning voor installatie met één klik van clientsoftware WEB.


Meerdere manieren om vensters flexibel te openen, te roamen, over alle vensters heen te bewegen en te zoomen in het volledige schermbereik, zonder vensterpositie, grootte en schaalbeperkingen.


Het maximale aantal vensters op een enkel scherm is 16 en alle vensters worden in realtime weergegeven zonder frameverlies.


Ondersteuning voor statische basiskaarten met ultrahoge resolutie, meerdere afbeeldingsindelingen, ondersteuning voor statische lay-out met meerdere vensters, snelle en eenvoudige vervanging, waardoor de basiskaart op groot scherm kleurrijker wordt.


Functie voor speciale effecten voor rollende ondertiteling met ultrahoge resolutie, lettertype, kleur, grootte, scrollsnelheid en -richting, achtergrondkleur, achtergrondtransparantie, enz. Kunnen flexibel worden geselecteerd.


Zelfaanpassende de-interliniëring, zoomen, OSD-technologie met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten, vloeiend en duidelijk beeld.