Oplossing voor advertentiemachines voor schoolonderwijs

2020-10-12 10:13:30 hongling

Oplossing voor advertentiemachines voor schoolonderwijs

广告机定制
Toepassingsachtergrond:


De school is een plek om talenten van hoog niveau voor de samenleving op te leiden, en de slimme campus is een belangrijke ontwikkelingsrichting in de toekomst. Om deze missie beter te vervullen, moet de school niet alleen wetenschappelijke kennis aan studenten overdragen, maar ook tijdig verschillende campussen aan studenten publiceren. Naast sociale informatie hebben traditionele schoolborden en prikborden zich geleidelijk niet kunnen aanpassen aan de toenemende hoeveelheid informatie, snelle informatie-update en uniform beheer van informatievrijgave, en de vrijgavemethode is niet aantrekkelijk genoeg om studenten vaak belangrijk nieuws te laten missen. De toepassing van technologie kan niet alleen het imago van de school verbeteren, maar ook real-time multimedia-inhoud bieden voor docenten en studenten, wat niet alleen het leven op de campus verrijkt, maar ook zorgt voor een efficiënte verspreiding van campusinformatie. Tegelijkertijd ontwikkelt de informatieconstructie van de school zich relatief snel, en het netwerk en de computerruimte Zodra de infrastructuur een bepaald niveau heeft bereikt, biedt dit een goed basisplatform voor de bouw van het campusinformatie-vrijgavesysteem. Het informatie-vrijgavesysteem kan worden gebouwd op basis van het bestaande netwerk, en de originele weergaveapparatuur kan ook voor gebruik in het systeem worden geïntegreerd.Constructie betekenis:


Het imago van de school verbeteren en de informatiecommunicatie versterken; training op afstand en netwerkmodus; de structuur van klassikaal onderwijs optimaliseren en de kwaliteit van het lesgeven verbeteren; aanpassen aan verschillende plaatsen in de school; gesplitste schermen en meerdere groepen, en de hoeveelheid informatie verdubbelt;Operationele plaats:


De belangrijkste groepen mensen die informatie ontvangen op de campus zijn: studenten, docenten en bezoekers, waaronder studenten de belangrijkste doelgroepen van informatie zijn. De relatief geconcentreerde plaatsen in de school zijn voornamelijk klaslokalen, kantines, onderwijsgebouwen, administratieve gebouwen, bibliotheken en gymzalen. , Auditoria en slaapzalen, waar de installatie van all-in-one-apparaten en LCD-reclamemachines om informatie vrij te geven ervoor kan zorgen dat de informatie de grootste populatie bestrijkt.Oplossingsconcept:


Beheer + Service: Creëer een intensief beheerplatform rond identiteitsherkenningstoepassingen. De campus digital signage informatieterminal kan verschillende informatie op een gerichte manier vrijgeven op verschillende plaatsen van de school, en uniform beheer, tijdige release, campus digital Bewegwijzering kan voldoen aan de behoeften van het vrijgeven van informatie op verschillende plaatsen van de school, door big data, slimme terminals, cloudplatforms, mobiel internet en Internet of Things-technologieën te combineren om intelligente vroegtijdige waarschuwing op de campus, beslissingsondersteuning, kennisbeheer, sociale netwerken, alles-in-één kaarttoepassingen en Internet of Things-toepassingen te creëren De toepassing van digitale borden op de campus op verschillende plaatsen in de school stelt leraren en studenten in staat om meer te weten te komen over de nieuwste zakelijke werkgelegenheid, onderwijs, academische fora, administratieve mededelingen, activiteiten van studentenverenigingen, werkstudie, enz. Onderwerpscores, noodberichten, verjaardagswensen, cursussen van hoge kwaliteit en anekdotes van beroemdheden, enz.; Allerlei campusinformatie kan in de tijd worden gedeeld, en nieuws, entertainment, advertenties en andere informatie kunnen waar nodig worden toegevoegd om een levendig en gepersonaliseerd platform voor de campuscultuur op te bouwen. De slimme campus zal schoolmanagementinformatie omzetten in uitgebreide bedrijfsinformatie, inclusief ondersteuning van onderwijsmanagement tot onderwijsactiviteiten, van wetenschappelijk onderzoekbeheer tot wetenschappelijke onderzoeksactiviteiten, van logistiek management tot levensveiligheid, en vereist ook dat het hele systeem verandert van 'combinatie, "Integratie" wordt omgezet in "integratie en innovatie", van managementinformatie tot samenwerkingsbureau, van statistische rapporten tot leiderschapscockpit, van eenrichtingspropaganda tot online community.


Programmakenmerken:


Het interactieve informatievrijgavesysteem op de campus wordt voornamelijk gebruikt in het interne lokale netwerk, met gebruikmaking van een structuur met twee niveaus, dat wil zeggen "platform + display" -modus.

Systeemserver: het is de kern van het hele systeem, verantwoordelijk voor terminalbeheer, programmadistributie en programma-opslag.Het is samengesteld uit FTP-servicesoftware van interactieve systeemsoftware voor het publiceren van informatie, besturingsbeheersoftware en serverhardware.

Productiecentrum: het is de materiaalproductieruimte en heeft toegang tot de server via de browser, het laatste materiaal, het programma regelen, het programma distribueren en de bedieningsterminal beheren.

Auditcentrum: het is de auditeenheid in de programma-uitzending om te voorkomen dat foutgeheugen en illegale inhoud naar de terminal wordt gedistribueerd voor weergave.

Displayterminal: bevindt zich in elk gebied van de dienst en wordt gebruikt om informatie vrij te geven voor personeel dat naar het werk komt en om interne training en leerinformatie vrij te geven, en om gerelateerde toegangsnetwerklijnen op te zetten.

Dagelijks zakenbeheer: de beheerder kan inloggen op het platform om verschillende bewerkingen uit te voeren via de pc-browser in het lokale netwerk.
Tags: digitale bewegwijzering