Oplossingen voor advertenties voor onroerend goed

2020-10-12 10:12:14 hongling

Oplossingen voor advertenties voor onroerend goed

广告机定制Toepassingsachtergrond:

Hoe toeristen snel en gemakkelijk van dienst kunnen zijn, hoe regionale kenmerken en schilderachtige plekjes tijdig en nauwkeurig voor toeristen kunnen worden gepresenteerd, een veiligheidsmechanisme kunnen worden opgezet om toeristen te beschermen, hoe de populariteit van toeristen te kennen om op tijd te bevelen en te verzenden, en hoe de relevante gegevens van landschappelijke wegen en attracties te beheren? In het tijdperk van het internet der dingen en big data, in het tijdperk van allerlei slimme hardware, hebben verschillende landschappelijke plekjes hun eigen magische krachten, die het internet omarmen, nieuwe apparatuur introduceren en nieuwe technologieën gebruiken om meer toeristen aan te trekken om te komen spelen. Slim toerisme komt onder de trend naar voren!

Constructie betekenis:

Met de ontwikkeling van de samenleving en de algemene huidige situatie van de toeristenindustrie, is de markt booming, de servicevraag neemt jaar na jaar toe en de serviceruimte moet worden verbeterd.Om de populariteit van toeristische attracties uit te breiden, toeristen in staat te stellen de schilderachtige plekjes te bezoeken en een goed service-imago van de schilderachtige plekjes op te bouwen, Chisen ( CHISEN) heeft een multimedia-aanraaksysteem ontwikkeld om het prachtige landschap van het natuurgebied weer te geven Bij het ontwikkelingsproces van het multimedia-zoeksysteem wordt volledig rekening gehouden met de voortdurende uitbreiding van toeristische producten en de diversiteit van gebruikers. Het model van het machine query systeem is ontwikkeld in combinatie met de kenmerken van de Chinese toeristenindustrie.Het systeem integreert allerlei soorten informatie die nodig zijn voor het toerisme om een organisch geheel te vormen dat voor toeristen wordt getoond en handig is voor toeristen om te gebruiken.


Operationele plaats:


Bij de ingang van de schilderachtige plek, lokettenzaal, toiletten, gangen, schilderachtige tuinen, enz.


Oplossingsconcept:


Op basis van de analyse en begeleiding van big data is het niet blind om te eten, te overnachten en te spelen. Alles heeft een 'nummer' in gedachten. Het verbetert de toeristische ervaring van schilderachtige plekjes en maakt gebruik van online toeristische bedrijfsmiddelen. Het upgraden van traditionele schilderachtige plekjes naar slimme schilderachtige plekjes zal het absolute concurrentievermogen van schilderachtige plekjes vergroten. Het bestaat uit een mens-machine-interface, die door gebruikers wordt bediend op basis van apparatuurprompts. Bankautomaten en automaten voor metrotickets zijn bijvoorbeeld allemaal serviceterminals op schilderachtige plekken. De uitvinding van schilderachtige alles-in-één-zelfbedieningsmachines vergemakkelijkt het reizen en de diensten van mensen enorm. Het is iets geweldigs in de 20e eeuw. Een van de uitvindingen is daarnaast dat er in sommige supermarkten en winkels ook schilderachtige kassa's zijn, zoals couponqueryprinters, bankwachtrijmachines en schilderachtige alles-in-één-zelfbedieningsmachines, die veel worden gebruikt in banken, metro's (hogesnelheidstreinen) en andere plaatsen die moeten worden opgesteld. Het is een apparaat dat op intelligente wijze verschillende zakelijke transacties uitvoert via de computerterminal (invoer- en uitvoerapparatuur van het computersysteem).

Gratis opladen op schilderachtige plekjes: gratis opladen voor toeristen, handiger reizen, enz.

Schilderachtige weersvoorspelling: luchtverontreinigingsindex, temperatuur- en vochtigheidsindex, reisadvies, enz.

Kaartnavigatie met schilderachtige plek: wanneer toeristen de route niet kennen, kunnen ze de schilderachtige plek direct op het scherm begeleiden

Aankondiging van een schilderachtige plek: kennisgeving van de activiteit van een schilderachtige plek, noodrapport, toeristische waarschuwing [tabaksverbod, hygiëne en andere informatie]

Spraaknoodmelding: in geval van nood kan spraakuitzending worden gerealiseerd en toeristen begeleiden om veilig te evacueren


Programmakenmerken:


1. Informatieverzoek van schilderachtige plekjes (spots), introductie van landschappelijke plekjes VCD, geclassificeerde vraag van bronnen zoals schilderachtige plekjes, hotels, winkels, medische zaken, vage zoekopdracht van schilderachtige plekjes, informatie van schilderachtige plekjes en de beste route tussen schilderachtige plekjes.

2. Uitgebreide stadsaanvraag. Onderzoek naar accommodatiefaciliteiten, informatie over eetgelegenheden, informatie over winkelfaciliteiten, informatie over zakelijke faciliteiten, informatie over amusementsfaciliteiten, informatie over toeristische routes, informatie over reisbureaus, informatie over gele pagina's.

3. Opvragen van verkeersroutes. Informeer naar stadsverkeerroutes, informeer naar stadsverkeerstijden en informeer naar verkeer in toeristische gebieden.

4. Opvragen van lokale kenmerken. Speciale productvraag, beroemde delicatessenvraag, karakteristieke reisvraag.

5. Andere achtergrondmuziek afspeelbediening, stad VCD schijfdemonstratie, reis B2B-functie, online browsen, digitale camera, videotelefoon.

6. Reserveer een interface voor het afspelen van videoclips. In de toekomst kunnen enkele tv- en videoclips van de landschappelijke plek worden afgespeeld.

Tijdens het ontwerpen van software en het testen van software kan een deel van de inhoud worden toegevoegd, verwijderd of aangepast aan de behoeften van de toeristische afdeling zonder de algehele structuur te beïnvloeden.
Tags: zelfbedieningsterminal