Verticale touch one machine hotelapplicatie

2020-10-12 09:51:09 hongling

Overzicht van hoteltoepassing van verticale aanraking één machine:


Beginnend met het standaardiseren en verbeteren van de eigen services van het hotel, installeert de verticale alles-in-één-machine multifunctionele interactieve terminals in elke kamer en een backend voor serviceplanning bij de receptie van het hotel om de digitalisering van de hoteldiensten te realiseren en elke kamer of zelfs elk hotel via het netwerk te verbinden. In het management wordt het hotelbeheersysteem van de aanraakmachine gebruikt om een uitgebreid interactiesysteem voor hotelzaken en reisservices te vormen, om een intuïtief, snel, nauwkeurig en geordend interactiesysteem voor informatie tussen het hotel en passagiers op te zetten, en om een complex tot stand te brengen tussen het hotel en de ondersteunende dienstverleners voor zakenreizen Het systeem met toegevoegde waarde om het doel te bereiken om de bedrijfsprestaties van hotels te verbeteren en de ontwikkeling van lokale zakenreisservices te bevorderen. Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.


Hoteltoepassingswaarde van verticale aanraking één machine:


1. Een standaardsysteem voor hotelservices opzetten om de kwaliteit van de hotelservices te verbeteren.


Door de multifunctionele interactieve terminal die de receptie van het hotel en elke kamer verbindt, wordt een intelligent servicemechanisme tussen het hotel en de passagiers gevormd.Passagiers kunnen gemakkelijk genieten van verschillende services die door het hotel via de terminal zijn geprefabriceerd, en kunnen toezicht houden op en teruggeven aan de service-inhoud. Bescherm de rechten en belangen van klanten. Via het back-endsysteem kan het hotel de behoeften van de gebruiker op tijd begrijpen, een database met klantgedrag vormen en nauwkeurige services bieden, waardoor de gebruikerstevredenheid wordt verbeterd, een servicesysteem met toegevoegde waarde voor de klant wordt opgezet en het doel van het genereren van service-inkomsten wordt bereikt.


2. Zet een hotel interactief medianetwerk op met gemakkelijke bediening en onderhoud, gediversifieerde inkomsten en nauwkeurige marketing.


Neem hotelkamers als het marketingbasispunt en verbind dienstverleners voor zakenreizen en hotelreizigers als het serviceformulier, en bouw een interactief medianetwerk voor zakenreizen met gediversifieerde service-inhoud, nauwkeurige afstemming van de vraag, gestandaardiseerde service-items en maximale servicewaarde.


3. Een effectief platform voor toezicht op de servicekwaliteit opzetten voor de zakenreisbranche om de gezonde en snelle ontwikkeling van de zakenreisbranche te bevorderen.


Hoewel het medianetwerk het consumentengedrag van gebruikers vastlegt, kan het evaluatie-elementen voor servicekwaliteit verzamelen in overeenstemming met de vereisten van de branche-autoriteiten en de elementen analyseren in belangrijke beslissingsondersteunende gegevens die de ontwikkeling van de branche bevorderen volgens de service-evaluatiemodellen van de autoriteiten, waardoor de ontwikkeling van de branche wordt verzekerd. Juistheid van richting en hoge snelheid.


Verticale touch one machine hotelfunctie voorbeeld:


Live-leesfunctie:


Digitale hotelservices: bieden hotelintroductie, informatie over service-items, reservering van hotelservice-items (zoals wasgoed, maaltijdbezorging, maaltijdbestelling, winkelen in de winkel, enz.), Video-on-demand, evenals het verzenden en ontvangen van e-mail, surfen op het web, casual games, kantoorsoftwarediensten;


Omringende servicepakketten: gasten kunnen door het hotel omringende servicepakketten bladeren of deze opvragen en een routebeschrijving naar de navigatie opvragen;


Lokale toeristische diensten: bezoekers voorzien van lokale toeristische productinformatie, die rechtstreeks via de terminal kan worden ingevoerd om te genieten van gratis advies en servicereserveringen;


Verkeersreisservice: bezoekers voorzien van navigatie in lokaal verkeer;


Betaalde inhoudsservice: kan betaalde service-inhoud van derden integreren, zoals betaalde games, betaalde films, aankoopservices, enz .;


Servicetoezicht en evaluatie: de gast kan de kwaliteit van de hotelservices evalueren op basis van de openbare evaluatie-items, en de achtergrond kan onmiddellijk de statistische informatie over de service-evaluatie van verschillende service-items verkrijgen.


Thematische marketingdiensten: inclusief thematische interactieve advertentienetwerkdiensten, thematische interactieve marketingervaring en aandachtsanalysefuncties.