Hoe de buitenreclame-machine correct te plaatsen

2020-10-10 12:48:46 hongling

Hoe de buitenreclame-machine correct plaatsen?


       Vanwege de gecompliceerde gebruiksomgeving moet de buitenreclame-machine niet alleen bestand zijn tegen hoge temperaturen en extreme kou, maar moet hij ook het scherm duidelijk zichtbaar maken in sterk zonlicht, dus de technische vereisten voor het product zijn zeer streng. Het belangrijkste punt is dat het niet gemakkelijk is om te worden beschadigd, dus als je met succes buitenreclame-spelers wilt plaatsen, zijn de volgende punten erg belangrijk!

       Externe bescherming: wanneer buitenreclame-machines op openbare plaatsen worden geïnstalleerd, moeten ze de mogelijkheid van vernietiging onder ogen zien. Daarom moet het uiterlijk van de buitenreclame-machine worden ontworpen met verstevigingsribben, meer soldeerverbindingen en compressievergrendelingen. Daardoor worden de faciliteiten, gegevens en netwerkcomponenten van de buitenreclame-machine beschermd tegen beschadiging of geknoei. Bescherming in een slechte omgeving: buitenreclame-mogelijkheden die niet bestand zijn tegen de druk van omgevingsfactoren leiden tot verlies van investeringen in apparatuur en inkomsten. Daarom moeten spelers voor buitenreclame goede afdichtingseigenschappen hebben om het binnendringen van waterdamp, rook en stof te voorkomen.

       Voor buitenreclame-spelers die worden blootgesteld aan omgevingen met hoge temperaturen, is het ook nodig om binnen een airconditioner te installeren om schade aan het beeldscherm, de computer en andere componenten door oververhitting te voorkomen. Bovendien is het buitenlicht sterk en is de leesbaarheid van gewone beeldschermen niet goed, dus het is noodzakelijk om een beeldscherm te hebben dat helder genoeg is. Het wordt aanbevolen om minimaal 2000 nits of meer te gebruiken om leesbaarheid in de zon te garanderen.

       De stevigheid van de ondersteuning

       In de buitenomgeving hebben spelers voor buitenreclame te maken met veel interne of externe factoren, zoals gewelddadig gebruik en slecht weer. Als reactie op dit probleem kan het worden voorzien van zeer stabiele montagehulpstukken om mogelijke schade aan interne componenten door schudden, stoten en trillen te voorkomen.

        Industriestandaard

       De installatie van buitenkiosken moet voldoen aan de overeenkomstige industrienormen, zoals de International Organization for Standardization (ISO) en lokale certificeringsnormen in verschillende landen. Fabrikanten moeten zich strikt houden aan de kwaliteitscontrolenormen van ISO 9001: 2008. Bij de aanschaf van apparatuur moet u ook van de inkoper weten of deze aan de lokale normen voldoet. Op deze manier kan de buitenreclame-machine buiten goed bediend worden om waarde te creëren.