Welke scenario's zijn geschikt voor buitenreclamemachines

2020-10-10 12:47:56 hongling

Welke scènes zijn geschikt voor buitenreclame-machines?


      In de afgelopen jaren zijn buitenreclamemachines overgestapt van een nieuwe categorie naar geavanceerde buitenreclame.Welke scènes zijn geschikt voor reclame als laatstartende maar snel accepterende buitenreclame-machine? De volgende editor geeft u een gedetailleerde introductie:


       1. Outdoor LCD reclame machine gebruikt in commerciële straat


       Er zijn veel buitenreclame-media in commerciële straten. We weten allemaal dat commerciële straten, zoals de naam al doet vermoeden, plaatsen zijn waar consumenten gewoonlijk hun rusttijd doorbrengen. De meeste hebben een ontspannen en consumerende mentaliteit. Op dat moment is adverteren het meest effectief. Van de vele advertentiekanalen zijn LED-displays voor buitenshuis en LCD-reclamemachines voor buitenshuis de meest opvallende en visueel verbluffende. Outdoor-LED's zijn geschikt voor observatie op grote afstand. De LCD-reclamemachine voor buiten is geschikt voor zowel dichtbij als veraf, dus als u bedenkt welke reclamekanalen u moet gebruiken, moet u rekening houden met het reclame-effect dat u wilt!


       2. Buitenreclame machine wordt toegepast op busstation


       De buitenreclame-machine die op het busstation is opgesteld, wordt gekenmerkt door een breed contactgebied en een hoge dekking, en kan de route of het gebied kiezen op basis van de doelgroep. Tegelijkertijd, omdat wachten op de bus saai is, kan uw advertentie er kleur aan toevoegen en het reclame-effect vergroten!


      3. Outdoor LCD-reclamemachine die op de luchthaven wordt gebruikt


      Buitenreclame-machines die rond de luchthaven zijn opgesteld, zijn over het algemeen gericht op hoge en hoge inkomensgroepen, zoals zakenmensen en mensen die naar het buitenland reizen. Ze houden van en streven de ultieme dingen na. Traditionele lichtbakken, uithangborden, enz. Kunnen hun " "Legacy" en LCD-reclamemachines voor buiten zijn geliefd vanwege hun high-definition hoogtepunten, prachtige afbeeldingen, uitmuntende technologie en interactiviteit. Dergelijke high-tech producten kunnen vaak hun aandacht trekken en ervoor zorgen dat hun eigen advertenties reclame bereiken. effect!


      4. Buitenreclame machine gebruikt in station


      De buitenreclame-machine die in het treinstation is opgesteld, is het belangrijkste doelwit geweest van reizigers van over de hele wereld en wordt gekenmerkt door een grote stroom mensen en het bedekken van aangrenzende gebieden.


      5. Outdoor LCD wordt gebruikt in de leeskolom van kranten


      Het openen van een advertentiepositie in de krantenleeskolom, we noemen dat krantenleesadvertentie. Het heeft dezelfde eigenschappen als stoepadvertenties, en kan ook "stoepkranten lezen kolomadvertenties" worden genoemd, en buitenreclamemachines kunnen ook worden toegepast op krantenleeskolommen, "buiten LCD elektronische krantenleeskolommen" genoemd. De elektronische krantenrubriek kan de te promoten cultuur, advertenties, aankondigingen enz. Beter promoten


      6. Buitenreclame-machine gebruikt op de campus


      De buitenreclame-automaten die op de campus worden opgesteld, worden vaak niet voor pure reclame gebruikt. Soms zijn ze meer voor de erfenis van de campuscultuur en het tentoonstellen van de hightech op de campus. Natuurlijk kunnen sommige winkels of restaurants op de campus ook promotionele activiteiten uitvoeren. Adverteer buiten de advertentiemachine van de gebruiker!
      Aanbevolen literatuur: "Toekomstige ontwikkelingsvormen van buitenreclame-machines"