Vier voordelen van LED-lichtmastscherm

2020-10-10 12:45:24 hongling

Vier voordelen van LED-lichtmastscherm


Met de verdere populariteit van slimme straatverlichting, heeft het veel gemak gebracht voor het reizen van mensen, en de promotie van nieuwe slimme straatverlichting heeft ook brede aandacht getrokken uit alle lagen van de bevolking. Als onmisbare informatiedrager in het slimme straatverlichtingssysteem maakt het LED-lichtmastscherm de constructie, het beheer en de bediening van het slimme straatverlichtingsproject eenvoudiger en intelligenter.Daarom krijgt het LED-lichtmastscherm steeds meer aandacht van gebruikers.


Het LED-lichtmastscherm is een opgewaardeerd en geoptimaliseerd product op basis van het conventionele display. De belangrijkste componenten zijn nog steeds: displaymodule, voeding, besturingssysteem, kast, die hetzelfde lijkt te zijn als het conventionele LED-display, maar Veel verschillen.


Tegenwoordig worden geleidelijk steeds meer professionele en kwalitatief hoogwaardige LED-lichtmastschermen overal in de straten en steegjes gebruikt, waardoor geleidelijk de eigen voordelen naar voren komen doordat er veel mensen worden gebruikt. . Om ieders zorgen over het gebruik van LED-lichtmastschermen weg te nemen, laat de volgende editor u kennismaken met de vier grote voordelen van LED-lichtmastschermen.


Vier voordelen van LED-lichtmastscherm:


Gebruik eerst kleine Bo om de publiciteit te vergroten. Hoewel het LED-lichtmastscherm een klein oppervlak heeft, kunnen we een verscheidenheid aan weggedeelten advertentievolume plaatsen, zodat een klein bereik van informatieverspreiding geleidelijk zal toenemen, waardoor de advertentie-inspanningen worden vergroot. Bovendien is de plaatsing veel gemakkelijker dan die van een groot scherm en heeft hij alleen de hulp van een straatlantaarn nodig zonder al te veel mankracht.


Ten tweede, netjes en uniform, verfraai de snelwegomgeving. Op dit moment worden de overzichtelijk geplaatste lantaarnpalen op de snelweg vooral 's nachts gebruikt voor verlichting en zijn ze wat eentonig. Het LED-lichtmastscherm moet worden geïnstalleerd met een straatlantaarnpaal.Als we op dit moment het LED-lichtmastdisplay op elke straatlantaarnpaal monteren, kan niet alleen het uitgebreide gebruik van de straatlantaarnpaal worden gerealiseerd, maar kan ook de omgeving worden gedecoreerd door middel van kleurrijke afspeelafbeeldingen. .


Ten derde is het kleurrijk en trekt het veel oogbollen aan. Het LED-lichtmastscherm kan niet alleen dynamische seeding-effecten bereiken in verschillende vormen, zoals dynamisch, pagina's omslaan en scrollen, maar ook een verscheidenheid aan kleuren weergeven en video afspelen met verhalen. Deze kleurrijke afbeeldingen kunnen mensen een visuele impact en emotionele resonantie geven, waardoor ze de aandacht van meer mensen trekken.


Ten vierde, warme herinneringen, verwarm de harten van meer mensen. Momenteel heeft het LED-lichtmastscherm veel decoraties op straat.We kunnen het gebruiken om de burgers warm te herinneren aan de dagelijkse weersveranderingen, waarden voor milieuvervuiling en wegverkeersomstandigheden, om anderen te verwarmen en een meer beschaafde omgeving voor de samenleving te creëren. .


Bovenstaande inhoud is een inleiding tot de vier voordelen van LED-lichtmastschermen Als een van de belangrijkste voorzieningen voor het levensonderhoud van de stedelijke bouw, spelen LED-lichtmastscherm straatlantaarns een belangrijke rol bij de bouw van slimme steden in vergelijking met andere openbare voorzieningen. De belangrijkste toepassingen zijn onder meer een geïntegreerd beheercentrum voor slimme straatlantaarns, een slim verlichtingsbeheersysteem, een videobewakingssysteem, een wifi-dekkingssysteem, een slimme sensor en een ontgrendelingssysteem, een noodalarmsysteem, een laadpaalsysteem, gebruikers kunnen verschillende toepassingssubsystemen kiezen om te combineren op basis van de werkelijke behoeften toepassing.