Waarom moet het installatieontwerp van het LED-lichtmastscherm worden gestandaardiseerd?

2020-10-10 12:43:46 hongling

Waarom moet het installatieontwerp van het LED-lichtmastscherm worden gestandaardiseerd?


Kijkend naar de traditionele reclamemedia-industrie van vandaag, met name de traditionele buitenreclame-industrie, bevindt zich in het "winter" -tijdperk, ontwikkeling is zelfs nog moeilijker. De fundamentele reden is dat het traditionele model voor bezorging van buitenmedia relatief achterlijk is en geen gevoel van ervaring heeft, terwijl het voor operators moeilijk is om relatief nauwkeurige statistieken te maken over het effect van bezorging, wat resulteert in herhaaldelijk verlies van klanten.

Wanneer traditionele buitenreclame langzamerhand aan het afsterven is, heeft de opkomst van LED-lichtmastschermen als een nieuw doorbraakpunt in buitenreclame de markt voor buitenreclame, die de neiging heeft om "statisch" te zijn, opnieuw aan het "koken". Ik moet zeggen dat in het tijdperk van big data op internet, van gefragmenteerde individuen tot gelabelde groepen, hun behoeften anders zijn. Daarom hebben tradities geen voordelen meer. Nauwkeurigheid is alleen nodig voor de huidige markt, en LED-lichtmastschermen worden buitenreclame. Het nieuwe doorbraakpunt vult deze vacature gewoon in.

Wat betreft het LED-lichtmastscherm op de slimme straatlantaarn, naast de eigen kwaliteitsproblemen, is standaardisatie een zeer cruciaal onderdeel van het bevorderen van popularisering. Het valt niet te ontkennen dat met de huidige toenemende vraag naar LED-lichtmastschermen, het gebied ervan is ontwikkeld, maar vanwege veel fouten in het ontwerp en de installatiekoppelingen. Dus waarom zou het installatieontwerp van het LED-lichtmastscherm worden gestandaardiseerd? De volgende editor zal aan u voorstellen.


Hoe het installatieontwerp van het LED-lichtmastscherm te standaardiseren:

1, het product zelf is gestandaardiseerd. Beschikken over uniforme en strikte normen voor de prestaties, specificaties, kwaliteit, grondstoffen, vakmanschap en kwaliteitsinspectie van verschillende modellen LED-lichtmastschermproducten en implementeer deze bij de productie van elk product om de standaardisatie van het product zelf te bereiken .

2, standaardisatie van verpakking en transport. Er worden speciale ontwerpnormen voor LED-lichtmastschermen toegepast, uitgerust met voldoende reserveonderdelen, en vacuümkatoen of spons wordt gebruikt als opvulling bij het verpakken, om te voorkomen dat producten en accessoires tijdens transport slijten.

3, standaardisatie van installatie en constructie. Tijdens het installatie- en constructieproces, van de installatie van de beugel, het vaste scherm, het debuggen bij inschakelen tot de voltooiing van de installatie, heeft het een reeks volwassen installatie- en constructienormen en is het product ook uitgerust met accessoires zoals inbussleutels en handschoenen voor installatie. Om een vlotte voortgang van het installatieproject te garanderen, worden technische ingenieurs bovendien ondersteund en aangesteld om te helpen bij de installatie en inbedrijfstelling op de projectlocatie. Als er geen technische ingenieurs aanwezig zijn, reageert het bedrijf snel met professionele hulp en begeleiding op afstand.

4, standaardisatie van service na verkoop. Voorzie elke klant van volledige producthandleidingbegeleiding en video's over onderhoudsactiviteiten, die duidelijk en gemakkelijk te bedienen zijn. En klanten kunnen ook naar het bedrijf komen om de onderhoudswerkzaamheden te leren, en de technische ingenieurs van het bedrijf bieden gratis onderhouds- en bedieningstrainingen.

LED-lichtmastschermen kunnen de stabiele werking van het slimme straatverlichtingsproject alleen in de latere fase alleen garanderen door het product zelf, verpakking en transport, installatie en constructie en after-sales service te standaardiseren. Tegelijkertijd kan het de installatie-efficiëntie van het project verbeteren, onnodig verbruik tijdens het installatieproces verminderen en het project vroegtijdig laten aflopen.

De bovenstaande inhoud is een inleiding tot waarom het installatieontwerp van LED-lichtmastschermen gestandaardiseerd moet worden. LED-lichtmastschermen gebruiken nauwkeurige leveringsmodi, real-time big data-verzameling en pushen verschillende inhoud volgens verschillende groepen mensen, gebaseerd op personalisatie en intelligentie. Door in het nieuwe tijdperk in te spelen op de vraag van de consument, wordt het voor kijkers gemakkelijker om te accepteren, en met de nieuw toegevoegde interactieve spraak- en video-functie kan het communicatie-effect geometrisch toenemen, waardoor de ultrahoge efficiëntie van buitenreclame wordt gerealiseerd.