Kunnen LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines echt de opperheer worden van buitenreclame?

2020-10-10 12:42:48 hongling

Kunnen LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines echt de opperheer worden van buitenreclame?


De buitenreclame-markt is altijd een zeer groot marktgebied geweest en als onmisbare bedrijfsvoering in de bedrijfseconomie blijft de waarde van buitenreclame stijgen. Statistieken tonen aan dat door economische veranderingen en ontwikkeling verschillende landen in de wereld verschillende patronen van buitenreclame hebben laten zien, met een jaar-op-jaar stijging van 3%. Verwacht wordt dat het in de komende twee jaar een evenwichtige en ordelijke stijgende periode zal bereiken, en deze marktgroei De punten zijn voornamelijk geconcentreerd op de Chinese markt.


De afgelopen jaren hebben veel plaatsen in China echter relevante wet- en regelgeving uitgevaardigd om traditionele buitenreclame centraal te corrigeren, wat ongetwijfeld een aantal belemmeringen heeft opgeleverd voor de ontwikkeling van buitenreclame. Daarom hebben slimme terminalproducten zoals LED-reclamemachines en LED-lichtmastschermen, als uitstekende alternatieven voor traditionele billboards voor buiten, grote mediawaarde getoond en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden ingeluid in de steeds welvarender digitale media van vandaag. Kunnen LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers echt de opperheer worden van buitenreclame?


Kijkend naar de traditionele reclamemedia-industrie van vandaag, met name de traditionele buitenreclame-industrie, bevindt zich in het "winter" -tijdperk, ontwikkeling is zelfs nog moeilijker. De fundamentele reden is dat het traditionele model voor bezorging van buitenmedia relatief achterlijk is en geen gevoel van ervaring heeft, terwijl het voor operators moeilijk is om relatief nauwkeurige statistieken te maken over het effect van bezorging, wat resulteert in herhaaldelijk verlies van klanten.


Wanneer traditionele buitenreclame geleidelijk aan sterft, heeft de opkomst van LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines als een nieuw doorbraakpunt in buitenreclame de markt voor buitenreclame, die de neiging heeft om "statisch" te zijn, opnieuw aan het "koken". Het moet gezegd worden dat in het tijdperk van big data op internet, van gefragmenteerde individuen tot gelabelde groepen, hun behoeften anders zijn. Daarom hebben tradities geen voordelen meer. Nauwkeurigheid is alleen nodig voor de huidige markt. LED-lichtmastschermen en LED-reclame Het nieuwe doorbraakpunt van Jicheng buitenreclame vult deze vacature juist in.
  Met de opkomst van de moderne nieuwe detailhandel is hoe je je op de consument kunt concentreren en consumenten boven verwachting kunt duwen, een ontwikkelingsprobleem geworden dat traditionele buitenmedia teistert. Bovendien is het al een probleem voor de hele buitenreclame-industrie om de aandacht van het publiek te trekken, informatie effectief te communiceren en een hoge conversieratio te creëren. En dit alles is een zeer goed instappunt voor LED-lichtmastschermen en fabrikanten van LED-reclamespelers. Met een innovatief perspectief en nauwkeurige positionering nemen ze snel een plaats in op de markt voor buitenreclame en tegelijkertijd zijn ze opengegaan voor traditionele buitenreclame. Quotiënte afstand.


Als een onmisbaar onderdeel van de huidige commerciële activiteiten, gebruiken buitendisplays zoals LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers hun enorme voordelen om een nieuw doorbraakpunt voor buitenreclame te worden, en lanceren ze een sterke "aanval" op de hele traditionele buitenreclame-markt. Signalen markeren en activeren inhoudsfocus in termen van inhoudsweergave, verzameling van big data, functionele interactie, enz., Trekken de aandacht van consumenten, versterken nieuwe detailhandel en oefenen meer waarde uit.


Net zoals internet de wereld heeft veranderd, zijn LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers ook de ondersteunende capaciteit geworden in de buitenreclame-industrie. Hoewel de toepassingsscenario's van LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines niet hetzelfde zijn, hebben ze een diep inzicht in het gemak van contentinteractie en de enorme behoeften aan contentconsumptie. Er zijn andere aspecten in functie, uiterlijk, prestaties en slimme applicaties. Ongeëvenaarde voordelen van merkproducten.


Bij de daadwerkelijke toepassing van producten gebruiken LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines precieze bezorgmodi, real-time big data-verzameling en pushen verschillende inhoud volgens verschillende groepen mensen, op basis van personalisatie en intelligentie, en vergrendelen de consumentenvraag in het nieuwe tijdperk. Het publiek is ontvankelijker en de nieuw toegevoegde spraak- en video-interactieve functie zorgt ervoor dat het communicatie-effect geometrisch toeneemt, om de ultrahoge efficiëntie van buitenreclame te realiseren.


Tegelijkertijd worden producten zoals LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers lichter, energiezuiniger, mooier en slimmer gemaakt. Door snelle iteratie en gepersonaliseerd maatwerk wordt het gebrek aan persoonlijkheid bij massaproductie doorbroken om aan de behoeften van de consument te voldoen. Meer vraag, waardoor een efficiëntere communicatie-efficiëntie voor buitenreclame wordt bereikt.


Bovenstaande inhoud is een inleiding tot de vraag of LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines echt de overheersers van buitenreclame kunnen worden.Bovendien zijn LED-reclamemachines en LED-lichtmastschermen niet alleen nieuwe media-apparatuur voor buitenreclame, maar ook smart city-terminals. Belangrijke categorieën hebben een groot ontwikkelingspotentieel in de branche getoond, en in de toekomst kunnen ze profiteren van de groei van de markt voor buitenreclame en deze naar een hoger niveau tillen.