Waarom ontwikkelen LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines zich zo snel?

2020-10-10 12:41:01 hongling

Waarom ontwikkelen LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines zich zo snel?


Kijkend naar de traditionele reclamemedia-industrie van vandaag, met name de traditionele buitenreclame-industrie, bevindt zich in het "winter" -tijdperk, ontwikkeling is zelfs nog moeilijker. De fundamentele reden is dat het traditionele model voor bezorging van buitenmedia relatief achterlijk is en geen gevoel van ervaring heeft, terwijl het voor operators moeilijk is om relatief nauwkeurige statistieken te maken over het effect van bezorging, wat resulteert in herhaaldelijk verlies van klanten. Wanneer traditionele buitenreclame geleidelijk aan sterft, heeft de opkomst van LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines als nieuwe doorbraken in buitenreclame de markt voor buitenreclame, die de neiging heeft om "statisch" te zijn, opnieuw aan het "koken" gebracht.

 

萌帆豆宠


Het moet gezegd worden dat in het tijdperk van big data op internet, van gefragmenteerde individuen tot gelabelde groepen, hun behoeften anders zijn. Daarom hebben tradities geen voordelen meer. Nauwkeurigheid is alleen nodig voor de huidige markt. LED-lichtmastschermen en LED-reclame Het nieuwe doorbraakpunt van Jicheng buitenreclame vult deze vacature juist in. Dus waarom ontwikkelen LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers zich zo snel? De volgende editor zal je voorstellen.

Met de wijdverbreide toepassing van nieuwe generatie informatietechnologieën, zoals het internet der dingen, internet en cloud computing, is de bouw van nieuwe slimme steden tot bloei gekomen. Slimme steden zijn duidelijk een nieuwe afzetmarkt van miljarden dollars geworden na internet.In het licht van zo'n sterke ontwikkelingstrend richten grote LED-schermbedrijven zich op het vergroten van de ontwikkeling van en investeringen in slimme stadsoplossingen.


Waarom ontwikkelen LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers zich zo snel:


Een belangrijk onderdeel van slimme straatverlichting-LED-lichtmastscherm

Als een van de belangrijkste openbare voorzieningen voor het levensonderhoud in de stedelijke bouw, spelen straatverlichting een belangrijke rol bij de bouw van slimme steden in vergelijking met andere openbare voorzieningen. En de slimme LED-display straatlantaarnpalen afgeleid van slimme steden zijn gebaseerd op straatlantaarns, gecombineerd met WiFi-internettechnologie, power carrier Internet of Things-technologie en sensortechnologie. Het is een praktijk voor de bouw van slimme steden. De belangrijkste toepassingen zijn onder meer wijsheid Geïntegreerd beheercentrum voor straatlantaarns, slim verlichtingsbeheersysteem, videobewakingssysteem, wifi-dekkingssysteem, slim detectie- en publicatiesysteem, noodalarmsysteem, laadpaalsysteem, gebruikers kunnen verschillende toepassingssubsystemen kiezen voor gecombineerde toepassingen op basis van de werkelijke behoeften.

Slim LED-lichtmastscherm als een vorm van digitale bewegwijzering, slim LED-lichtmastscherm heeft externe spraakintercom, interactieve video op afstand, gezichtsherkenning op afstand, WIFI, bewaking van de weersomgeving, clusterbesturing op afstand en andere functies, en het weergave-effect is erg " "Intelligent", dat een uitstekende ervaring van all-outdoor highlight en high-definition kan bieden.


Aan de andere kant is de installatie van het slimme LED-lichtmastscherm veel handiger dan het conventionele display.Het heeft alleen de hulp van de straatlantaarnpaal nodig zonder overmatige inzet van mankracht.Bovendien heeft het slimme LED-lichtmastscherm synchroon Het kenmerk van synchroon afspelen, dus het heeft natuurlijke voordelen in termen van wegbegeleiding, real-time uitzending van wegomstandigheden, vrijgave van informatie en verspreiding van advertenties, en het daaropvolgende onderhoud is ook heel eenvoudig. Het is te zien dat LED-lichtmastschermen, als belangrijk onderdeel van slimme straatverlichting, een onmisbaar onderdeel zijn bij de bouw van slimme steden.De beste keuze voor het adverteren van display-LED-reclamemachines


In de afgelopen jaren is de advertentie-industrie snel herschikt. Met de diepgaande populariteit van internet zijn offline advertentie-activiteiten moeilijk geworden. Wanordelijke concurrentie heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal advertentieruimtes publieke afkeer heeft gewekt. Een populair gezegde in de samenleving is 'brandpreventie, diefstal en anti-reclame'. Met de voortdurende upgrade van het verbruik van slimme stadsterminals, als een nieuwe generatie reclame- en informatiecommunicatiemedia, die de natuurlijke drager is van slimme stadsterminals, zijn LED-reclamespelers op het podium van commerciële vertoning gestapt met een nieuwe, unieke en meer modieuze houding, die de aandacht van de markt trekt.


De LED-reclamemachine verschijnt op verschillende plaatsen op een meer populaire manier. Het verschilt van traditionele papieren advertenties en tv-publiciteit. De LED-reclamemachine is nieuw en uniek, rijk aan inhoud, eenvoudig en genereus, groot in publiciteit, praktisch en economisch. Voordelen en kenmerken, op verschillende drukke openbare plaatsen, kan het beter meer consumenten aantrekken om producten te leren begrijpen en kopen, en het dubbele effect van tevredenheid van consumenten en bedrijven bereiken.

De voordelen van een LED-reclamespeler in productontwerp zijn ook heel duidelijk. De algehele structuur van de kast is ultralicht en ultradun, en hij kan ook een verscheidenheid aan kastafmetingen en variabele vormen bieden om gebruikers te helpen bij het creëren van gevarieerde creatieve displays. Tegelijkertijd streeft de LED-reclamemachine voor buiten naar high-end sfeer, mode en nieuwigheid in uiterlijkontwerp, en het moet eenvoudig en gemakkelijk in gebruik zijn.Het kan ook intelligente bewaking en beheer op afstand uitvoeren via mobiele telefoons, tablets en computers om alles onder controle te houden. Daarom is het niet overdreven om te zeggen dat de LED-reclamemachine de beste keuze is voor de huidige high-end winkelcentra, winkels, ketensupermarkten, hotels, banken, beursterreinen en andere grote locaties voor reclameweergave.

Uit bovenstaande analyse blijkt dat de voordelen van LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers meer op de voorgrond treden en inderdaad een grotere rol kunnen spelen bij de bouw van slimme steden. Naarmate de marktvraag echter blijft groeien, zijn steeds meer bedrijven begonnen met het inzetten van LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachinesegmenten, waardoor de concurrentiedruk op de markt is toegenomen, wat heeft geleid tot serieuze producthomogeniteit in de industrie en lage prijsconcurrentie. verschijnen.

Voor bedrijven met een vooruitziende blik is het zicht verder weg. Tegenwoordig is het simpele prijsvoordeel niet langer voldoende om het stabiele marktaandeel van onafhankelijke merken te ondersteunen. Mogelijk zijn er meer mogelijkheden om de productkwaliteit van slimme LED-lichtmastschermen en LED-reclamespelers te verbeteren om gedifferentieerde concurrentie te vormen. Daarom moeten bedrijven nadenken over hoe ze productveranderingen kunnen realiseren van kwantitatief naar kwalitatief. Conversie.

Aan de andere kant biedt de bouw van slimme steden ook sterke technische ondersteuning voor de ontwikkeling van led-displays. Opkomende technologieën zoals 3D en VR onder leiding van slimme steden blijven bijvoorbeeld volwassen worden, en hun integratie met LED-displays kan meer mogelijke weergave-effecten bereiken en slimme steden voorzien van uitgebreider, nauwkeuriger en efficiënter beheer, toepassingen en diensten.

Tegenwoordig zijn in elke hoek van de stad slimme LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachineproducten gevestigd.Producten die lichter, energiezuiniger, slimmer, mooier en met meer voordelen op het gebied van marktontwikkeling zijn uitgegroeid tot de belangrijkste LED-schermbedrijven. Het ontwikkelingsdoel is om de nieuwe ontwikkeling van slimme steden te leiden met kwaliteit en innovatie, en bij te dragen aan het versnellen van de ontwikkeling van slimme stadsdisplaysystemen in grote steden in China.

De bovenstaande inhoud is een inleiding tot de snelle ontwikkeling van LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines. Bij de daadwerkelijke toepassing van producten gebruiken LED-lichtmastschermen en LED-reclamemachines nauwkeurige leveringsmodi en real-time big data-verzameling. Het publiek pusht verschillende inhoud, gebaseerd op personalisatie en intelligentie, en sluit aan bij de consumentenvraag van het nieuwe tijdperk, waardoor het meer acceptabel wordt voor het publiek. De nieuwe spraak- en video-interactiefunctie zorgt ervoor dat het communicatie-effect geometrisch toeneemt, waardoor de ultra-superioriteit van buitenreclame wordt gerealiseerd. Hoge efficiëntie.