Hoe u een LED-lichtmastscherm correct kiest

2020-10-10 12:39:06 hongling

Hoe u een LED-lichtmastscherm correct kiest


如何正确选择一款LED灯杆屏

Met de vooruitgang van slimme stadsbouw, staat de transformatie van slimme straatverlichting in veel steden in het hele land ook op de agenda, en daarom worden LED-lichtmastschermen op grotere schaal gebruikt. Als displaydrager van het slimme straatverlichtingsproject moeten LED-lichtmastschermen doorbraken op het gebied van prestaties. Tegenwoordig worden steeds meer professionele en kwaliteitsgegarandeerde LED-lichtmastschermen overal in de straten en steegjes toegepast, waardoor de eigen voordelen geleidelijk aan naar voren komen doordat er veel mensen worden gebruikt. Om ieders zorgen over het gebruik van LED-lichtmastschermen te verminderen, zal de volgende editor introduceren hoe u een LED-lichtmastscherm correct kiest.


Hoe u een LED-lichtmastscherm correct kiest:


Om een LED-lichtmastdisplay te kopen, moet u de volgende voorwaarden volledig begrijpen: lichtkwaliteit, hoge definitie, hoge helderheid, energiebesparing en slim.


LED-lichtmasten worden meestal geïnstalleerd op hoofdwegen in de stad, voetgangersstraten, winkelstraten en lichtmasten in parken. Het uiterlijk moet voldoen aan de kenmerken van de lokale cultuur en kunst. De helderheid van het LED-lichtmastscherm is ≥6800CD, zodat de verzwakking van de helderheid na een paar jaar geen invloed heeft op het scherm Veroorzaken ernstige gevolgen, het weergavegedeelte van het LED-lichtmastscherm moet voldoen aan de automatische helderheidsaanpassing, kan geen lichtvervuiling veroorzaken voor het milieu en de bewoners, energie besparen en het product moet energiebesparend zijn.Het is onderverdeeld in twee hoofdtypen:


1. Om de oude lichtmasten te upgraden, is het noodzakelijk om rekening te houden met de levensduur van de geïnstalleerde lichtmasten, of de fundering stevig is, of de verbindingen roestig zijn, het draagvermogen van de lichtmasten na installatie van het LED-lichtmastscherm, windweerstand, voedingssysteem, communicatiesysteem, Of het voldoet aan de bouwvoorwaarden, of het geselecteerde LED-lichtmastscherm een hoge helderheid, hoge definitie en energiebesparing heeft.


2. Nieuwe slimme straatverlichting moet niet alleen aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, maar kan ook enkele nieuwe functies toevoegen om meerdere toepassingen te realiseren.Naast straatverlichting en multimedia-informatievoorziening kunnen slimme straatverlichting ook volledig worden gebruikt, zoals real-time omgevingsmonitoring (PM2.5 , Geluid, windsnelheid, windrichting, enz.), Monitoring (Skynet-videobewaking, verkeersstroombewaking, enz.), Opladen van nieuwe energievoertuigen, opladen via USB mobiele telefoon, WIFI delen, verzamelen van big data, one-key hulp, enz.


Daarom is de aanbevolen installatiehoogte van het LED-lichtmastscherm tussen 3m-4m, het gebied is 0,5m --- 1,5m, het maximale stroomverbruik is 800W / eenheid en het gemiddelde stroomverbruik is 240W / eenheid.Om mankracht en materiaalkosten te besparen, moeten externe schakelaars worden geïnstalleerd. Verander programma's, enz., Om het beste effect van de schermtoepassing te bereiken.


De bovenstaande inhoud is een inleiding tot het correct kiezen van een LED-lichtmastscherm. Het LED-lichtmastscherm is een geüpgraded en geoptimaliseerd product op basis van het conventionele display. De belangrijkste componenten zijn: weergavemodule, voeding, controlesysteem ( Asynchroon), de kast ziet er hetzelfde uit als het conventionele LED-display, maar er zijn veel verschillen. Veel fabrikanten zeggen dat elk product gemaakt kan worden, maar hoeveel kunnen het goed? Kies dus een fabrikant van LED-lichtmasten met een hoge reputatie en goede technische service.