De voordelen en functies van elektronisch whiteboardonderwijs

2020-10-10 12:37:52 hongling

De voordelen en functies van elektronisch whiteboardonderwijs!


1. Door gebruik te maken van interactieve whiteboard-technologie, maakt het de presentatie van digitale bronnen flexibeler, en lost het ook het probleem op van een sterk gestolde structuur van cursusmateriaal en ppt-lesmateriaal voor colleges in de vroegere multimediaprojectiesysteemomgeving.
2. Het interactieve elektronische whiteboard kan onmiddellijke opslag van de inhoud van het bord realiseren. Alle tekst en afbeeldingen die op het whiteboard zijn geschreven en getekend, kunnen worden opgeslagen op de harde schijf of een mobiel opslagapparaat voor gebruik in de volgende klas, het volgende schooljaar of in andere klassen, en worden gedeeld door de leraar; het kan ook worden verspreid onder studenten in elektronisch formaat of worden afgedrukt voor Herhaal na de les of als beoordelingsmateriaal.
3. De interactieve whiteboard-technologie maakt de vorige kleur eentonig en de onderwijspresentatie is beperkt tot handgeschreven tekst en handgetekende afbeeldingen. Het bord wordt kleurrijk. Het kan niet alleen op het bord schrijven zoals voorheen, maar ook digitale afbeeldingen en video's weergeven en bewerken, wat gunstig is om leerlingen te verbeteren Leerinteresse maakt lesgeven vruchtbaar.


effect:


1. Basis annotatie- en tekenfuncties, realiseer schermannotatie op elke computerinterface.
2. Muisfunctie, de punt van de elektronische pen is gelijk aan de linkermuisknop en de knop op de behuizing van de pen is gelijk aan de rechter muisknop.
3. Herstel- en updatefunctie van interactieve whiteboard-inhoud.
4. Met schermopname, laagtechnologie, grafische bewerkingsfuncties, verander statische afbeeldingen in dynamisch, levendiger en intuïtiever. Het kan ook de inhoud van de bewerking opnieuw afspelen en opnieuw afspelen om het lesniveau en de kwaliteit te verbeteren.
5. Onbeperkte functie voor het schrijven van pagina's.
6. Handschriftherkenning.