Functies van narrowcasting

2020-10-10 12:07:40 hongling

Functies van narrowcasting


1. Autoriteitsbeheer. Verschillende gebruikers hebben verschillende rechten om terminalweergaveapparaten te gebruiken en te bedienen.


2. Element (media-inhoud) beheer. Met deze functie kunnen gebruikers elementen toevoegen, wijzigen en verwijderen.


3. Download of streaming media beheer. Met deze functie kunnen gebruikers mediabestanden toevoegen, wijzigen, verwijderen of streaming media downloaden of real-time afspelen.


4. Afspeellijstbeheer. Met deze functie kunnen gebruikers de afspeeltijdvolgorde van media aanpassen en het afspelen plannen, enzovoort.


5. Speel terminalbeheer. Via deze functie kunnen gebruikers de weergave, stop, pauze, volumeaanpassing, IP-adres, timing-schakeltijd, video-indeling of andere media-afspeellay-out van de netwerkreclame-machine-terminal, enz. Beheren, en deze moet dynamisch kunnen worden gewijzigd.


6. De status van de afspeelterminal wordt weergegeven. Het moet mogelijk zijn om de afspeelstatus, schijfinformatie, afspeelvolgorde, downloadstatus, enz. Van de afspeelterminal (netwerkreclame-speler) online te kennen.


Kenmerken


1. Dwaze interface voor programmabewerking Operators kunnen bewerkings- en publicatiesoftware gebruiken om verschillende teksten, pictogrammen, animaties, video's, audio-informatie en andere digitale informatie altijd en overal te publiceren zonder speciale training, en deze te integreren in een "digitaal bord" voor reclame. Het formulier wordt vrijgegeven.


2. Handig onderhoud. Het systeem speelt automatisch af, zonder dat er speciaal personeel nodig is om het te beheren en te bedienen Zelfs als de terminal player per ongeluk wordt uitgeschakeld, zal het systeem automatisch afspelen wanneer het weer wordt ingeschakeld, zonder menselijke tussenkomst.


3. Krachtige multi-layer mengfunctie, ondersteunt gangbare formaten zoals composiet video, component video, HDTV high-definition video, en realiseert gemengde weergave op verschillende manieren, zoals willekeurige vensteropening, transparante overlay, speciaal effect omdraaien, scrollende tekst, enz.


4. Gebruik een verscheidenheid aan media-expressiemethoden (video, audio, afbeeldingen, animatie), het zogenaamde narrowcast-systeem.


5. Een dynamische advertentie waarmee de inhoud elke dag continu verandert.


6. Het is vergelijkbaar met tv-advertenties en advertenties op webpagina's, maar het is zeer gericht, flexibel van vorm en inhoud op aanvraag. Daarom kan het bestaande verschillende productietools (zoals: webpagina-productie, VCD-productie, FLASH-productie, enz.) Gemengd gebruik lenen.


7. Het is een nieuwe technologie die wordt geproduceerd door de integratie van netwerktechnologie, multimedia-uitzendtechnologie en de ontwikkeling en integratietechnologie van softwarecomponenten. Het is een gebruikersgerichte productietechnologie, dat wil zeggen dat gebruikers gemakkelijk zelf verschillende tekens kunnen leren maken.


8. Dit is een zich snel ontwikkelende technologie, en het wordt volwassen, met inbegrip van technologie, markt en industriestructuren zullen spoedig rijpen.