Introductie van negen functies van liftreclame-machine

2020-10-10 11:59:52 hongling

Met de komst van 5G en de snelle ontwikkeling van internet, heeft de commerciële display-industrie het gebruik ervan in de loop van de tijd toegenomen.Vooral in de afgelopen twee jaar hebben verschillende adverteerders verschillende advertentiemethoden gebruikt voor de markt voor slimme liftreclame-machines. De negen functies van de slimme liftreclame-machine worden hieronder geïntroduceerd.


Functie 1: nauwkeurige vrijgave van informatie


De intelligente liftreclame-machine ondersteunt het vrijgeven van veiligheidsinformatie, het vrijgeven van eigendomskennisgevingen en het vrijgeven van commerciële advertenties. Het ondersteunt het tijdig vrijgeven van noodinformatie, noodsituaties, mediabestanden, reclamenieuws en PPT, inclusief buitenlandse valuta van banken, rentetarieven van fondsen, beleid en voorschriften , Promoties en andere actuele informatie kunnen gelijktijdig worden vrijgegeven.


Functie 2: Gecentraliseerd controlebeheer


Ondersteuning van afstandsbediening en beheer met behulp van WAN-netwerk en 4G-netwerkinformatie, u hoeft niet langer naar de scène te gaan om kaarten te wisselen en programma's handmatig te wijzigen. Ondersteuning van verschillende plaatsen om verschillende programma's af te spelen, in verschillende tijdsperioden kan verschillende advertentie-informatie worden afgespeeld en de grootte van het geluid wijzigen.


 


Functie 3: NFC-functie


Na het toevoegen van de NFC-functie kunnen passagiers nauwkeurige product- of service-informatie krijgen door met hun mobiele telefoon naar links en rechts te zwaaien op het scherm van de slimme liftreclame-machine. Ze zullen meer consultaties krijgen en ondersteuningslinks krijgen met winkelcentra zoals Taobao en Tmall, waardoor passagiers de lift kunnen nemen. Tegelijkertijd is het snel en nauwkeurig en helpt het om reële consumptie te vormen terwijl men toegang heeft tot productinformatie, wat het aankooppercentage van advertenties aanzienlijk verbetert.


Functie 4: verschillende weergave op meerdere schermen


De intelligente liftreclame-machine ondersteunt een aangepaste gesplitste schermfunctie. Het schermgebied kan worden onderverdeeld op basis van de grootte van de advertentie en de horizontale en verticale schermen kunnen willekeurig worden aangepast. De resolutie kan worden gecombineerd op basis van de grootte van het materiaal. Meerdere schermen kunnen tegelijkertijd worden afgespeeld zonder elkaar te storen. Video en muziek kunnen tegelijkertijd worden afgespeeld En foto-PPT, enz., Ondersteunen publicatie-informatie op de achtergrond en aanraakvragen en interactie tussen mens en computer. De intelligente liftreclame-machine ondersteunt het instellen van een aangewezen afspeelschema voor elk scherm en lost de tegenstrijdigheid op dat alleen reclame minder betrokken is of alleen entertainmentprogramma's geen reclamewaarde hebben, en implementeert gediversifieerde bedieningsfuncties


Functie 5: Alarm met één toets


De intelligente liftreclame-machine ondersteunt een eentoetsalarm. Wanneer de lift uitvalt en de passagiers vastzitten, drukt u op het eentoetsalarm om in de kortst mogelijke tijd contact op te nemen met het noodreddingspersoneel. De reddingstijd, de intelligente liftreclame-machine zal automatisch tegelijkertijd spelen en de noodgids zal worden gekalmeerd door video Passagiers die vastzitten, stabiliseren hun emoties en schakelen automatisch noodverlichting in. U kunt de stemfunctie van de slimme liftreclame-machine gebruiken om passagiers met stem te informeren over de huidige status en de juiste afhandelingsmethoden, waardoor ongevallen worden voorkomen die worden veroorzaakt door onjuiste handelingen van passagiers.


Functie 6: Vloerdisplay


De intelligente liftreclame-machine is gekoppeld aan de achterste set servers, die de bedrijfsstatus van de intelligente liftreclame-machine op tijd kunnen verkrijgen, de vloerweergave en het etagerapport kunnen ondersteunen en de digitale informatie of spraakinformatie van de intelligente liftreclame-machine die van boven naar beneden loopt, kunnen integreren in het multimedia-publicatiesysteem. Wanneer de multimedia-advertentie wordt afgespeeld, worden er verdiepings- en verdiepingsprompts weergegeven wanneer u omhoog of omlaag gaat en op de vloer blijft. Het biedt passagiers het gemak van vloernavigatie.


Functie zeven: gegevensbewaking


De oplossing van de slimme liftreclame-machine wordt ondersteund door gegevensbewaking.Met behulp van een groothoekcamera om realtime gegevens in de auto van de slimme liftreclame-machine te verzamelen, is het nuttig voor het gecentraliseerde beheer van gemeenschapsmonitoring, het bewaken van de passagiers die de slimme liftreclame-machine binnenkomen en verlaten, en ondersteunt video-opslag. , U kunt de video opslaan voor toekomstig gebruik.


Functie 8: Touch screen interactieve communicatie dienst met toegevoegde waarde


De intelligente liftreclame-machine-oplossing kan de indoor navigatie-kaartquery van de verdieping ondersteunen, en de nauwkeurige begeleidingsinformatie zoals de promotie-advertenties en activiteiten van de bedrijven op de verdieping. Wanneer klanten de slimme liftreclame-machine nemen, kunnen ze op het scherm klikken om te informeren, te communiceren en te communiceren, en de informatiediensten te krijgen die ze nodig hebben.


Functie 9: Rich media-ondersteuning


Ondersteuning van video, foto, audio, webpagina, live-uitzending, document, PPT, weer, ondertiteling, tijd en andere elementen. Slimme liftreclame-machine ondersteunt dynamische weergave van multimedia-inhoud, interactie tussen mens en computer, extern / gecentraliseerd beheer, inclusief gezicht Opkomende technologieën zoals herkenning, detectie van het menselijk lichaam, real-time data-analyse en perceptueel computergebruik worden ook in het programma gebruikt.De beveiligingsbewakingsfunctie wordt gecombineerd met de commerciële reclamefunctie om de veilige werking van de internetliftreclame-machine te realiseren door middel van bewaking op afstand van de internetlift-reclamemachine Om ongelukken met internetliftreclamemachines te voorkomen en tegelijkertijd dit nieuwe mediaplatform voor het openbaar welzijn en commerciële advertenties te gebruiken om een redelijk rendement op de investering te behalen, wat de langetermijnwerking en het onderhoud van het internetveiligheidsbewakingssysteem van internetliftreclamemachines zal helpen en veiligheid zal bereiken De organische combinatie van seks, algemeen welzijn en commerciële exploitatie.