De reclamespeler kiest voor de stand-alone versie of de online versie

2020-10-10 11:58:50 hongling

De reclamespeler kiest de stand-alone versie of de online versie


 


Met de snelle ontwikkeling van multimedia-informatie stellen verschillende bedrijven steeds hogere eisen aan adverteren.Van de vorige papieren advertenties tot de huidige advertentie-machine-advertenties, de essentie heeft kwalitatieve veranderingen ondergaan en de effecten van advertentiemachines zijn duidelijker geworden. . Het volgende introduceert het verschil tussen de netwerkadvertentiemachine en de zelfstandige advertentiemachine.


 


Online advertentiespeler:


 


Netwerkreclame-speler, ondersteuning voor 4G bedrade netwerk draadloze WIFI-functie, ondersteuning voor split-screen multi-screen reclame, kan op afstand de werking van de machine besturen, op afstand updates publiceren, het volume regelen, op afstand de helderheid van de achtergrondverlichting aanpassen, de schakelaar bedienen, enz. De online advertentiemachine kan op de achtergrond honderdduizenden machines tegelijk besturen In vergelijking met de handmatige machine kan één persoon alle machines bedienen en besturen, wat enorm bespaart op arbeidskosten. Aanpassingsplan voor advertentiemachines voor netwerkversie: er is een groot aantal advertentiemachines, de plaatsing van advertentiemachines is relatief verspreid en het plaatsingsgebied is groot en moeilijk te beheren, dus het is geschikt om de online advertentiemachine te gebruiken.


 


Stand-alone advertentiespeler:


 


De zelfstandige advertentiemachine komt overeen met de netwerkadvertentiemachine. De functie is niet zo uitgebreid, maar de bediening is eenvoudig. De zelfstandige advertentiemachine heeft alleen een U-schijf nodig. De operator neemt de U-schijf en steekt deze in de USB van de zelfstandige advertentiemachine. De machine leest automatisch Om het programma te krijgen, verandert u het programma, hoeft u alleen de vorm van de U-schijf te wijzigen om het programma te wijzigen, de bediening is handig en eenvoudig. Stand-alone aanpassingsplan voor advertentiemachines: het aantal machines is klein en de plaatsing van advertentiemachines is relatief geconcentreerd, wat geschikt is voor advertentiemachines met één machine.