Drie kenmerken van de reclamemachine voor taxi's

2020-10-10 11:57:42 hongling

Drie kenmerken van de reclamemachine voor taxi's
Auto-reclamemachine, ook wel auto-tv of auto-monitor genoemd, is een serviceproject dat het entertainment en het culturele leven in de auto verrijkt, aangevuld met reclame. De op het voertuig gemonteerde reclamespeler integreert beeld en geluid en wordt ingezet in een gloednieuwe ruimte met brede dekking en hoge frequentie van consumentencontact. Hij maakt volop gebruik van de mobiliteit van personenauto's en de grote bevolkingscapaciteit om de informatiekloof voor passagiers onderweg op te vullen.


Kenmerken:


1: De op het voertuig gemonteerde reclamespeler is de enige bron van kijken wanneer passagiers in de auto zitten, met videoweergave en stereogeluid van hoge kwaliteit, en cross-play van kijkende entertainmentprogramma's en reclame-inhoud. De op maat gemaakte op het voertuig gemonteerde reclamespeler kan regelmatig uitzenden, met zowel beeld als beeld, visueel Met een sterke impact kunnen passagiers gemakkelijk advertenties accepteren terwijl ze van het programma genieten, wat goede publiciteitseffecten heeft voor bedrijven en producten.


2: In een gesloten omgeving heeft het een relatief hoge uitzendfrequentie, wat het geheugen van passagiers aan een bepaalde videoadvertentie of informatie over het algemeen welzijn kan versterken.


3: De reclamemachine aan boord stelt bedrijfsmerken in staat rechtstreeks oog in oog te staan met de consument. Over het algemeen worden bussen gebruikt als openbaar vervoersmiddel tussen stedelijke en landelijke gebieden, en hun passagiersgroepen zijn meestal mensen die winkelen, familie en vrienden bezoeken, officiële taken uitvoeren, naar het werk gaan, naar school gaan, reizen, enz. Aan de reissom van de afgelopen jaren is te zien dat dit deel van de groep een aanzienlijk aantal is, de belangrijkste consumentengroep in de productmarkt, de doelgroep prominent is en de advertentie zeer gericht is. Met verschillende verschijningsvormen en verschillende prijzen kunnen adverteerders flexibel kiezen.