Hoe een media-advertentiemachine met hoog rendement te kiezen

2020-10-10 11:53:56 hongling

Hoeveel mensen kunnen de ware betekenis van liftmedia-advertentiemachines vandaag echt begrijpen? In ons dagelijks leven geloof ik dat iedereen installatie en gebruik vaak ziet in sommige welvarende gemeenschappen, gebouwen, winkelcentra en andere plaatsen.Als we gaan kopen, hoe kunnen we dan hoogrenderende media-advertentiemachines voor liften kopen? Vandaag zal Shenzhen Zhongshi Intelligent iedereen samenbrengen Leren over: 

  

1. Allereerst moet iedereen weten waar de liftmedia-advertentiemachine is geïnstalleerd. Er is niet veel binnenruimte, en stel dan de specificaties van de liftreclame-machine in. Gewoonlijk stelt de media-reclamemachine die in de liftkooi is geïnstalleerd 3 specificaties voor: 18,5, 21,5 en 27 inch. Ten tweede kunt u niet kiezen voor een grote en zware liftreclame-machine, wat in de toekomst ongemak voor de installatie en moeilijk beheer zal veroorzaken.

2. Installatiemethode: Het wordt aanbevolen om dubbelzijdig plakband of glaslijm te gebruiken, die niet alleen de muur niet beschadigen, maar ook de installatie vergemakkelijken en diefstal helpen voorkomen.

如何选购高回报电梯传媒广告机Voordelen en functies van liftmedia-reclamemachine:

1. Wanneer de liftreclame-machine in een gesloten omgeving verschijnt, zal het advertentietempo en de aandacht relatief hoog zijn, omdat andere reclame-interferentiefactoren minder zijn;

2. Mensen in de lift hebben slechte gsm-signalen Er zijn maar weinig mensen in de lift die WeChat verzenden of bellen Tenzij het dringend is, is de normale manier om stil te wachten;

3. Mensen die de lift nemen vervelen zich meestal en willen altijd wel iets te doen of te zien vinden, maar in de lift kunnen ze niets doen. Op dit moment verscheen de liftreclame-machine, die op tijd wordt genoemd.

4. De kosten van de liftreclame-machine zijn niet hoog, en de kosten per duizend mensen zijn geschikter.In vergelijking met andere media is het concurrerend;

5. Liftreclame is een tak van binnenreclame. Buitenreclame is voornamelijk bedoeld om het merkimago te vestigen, maar de liftreclame-machine heeft zowel een merkimago als een promotiefunctie, die de koopinteresse van consumenten effectief kan stimuleren.

6. Het eigen imago van de bank is goed, en het gebruikte liftmerk is ook erg goed. In een dergelijke omgeving wordt de advertentiemachine gebruikt om constructieve hulp te bieden aan het merkimago van de klant. Veel oudere klanten accepteren het ook graag.