Drie voordelen van reclame voor buiten LED-displaymedia

2020-10-10 11:49:00 hongling

Drie voordelen van reclame voor buiten LED-displaymedia
        LED-buitendisplays worden meestal opgesteld aan de voorkant van winkelcentra, evenals grote buitenschermen op de weg. Of de meerderheid van de klanten goede reclame-effecten kan bereiken met buitenreclame hangt af van de nauwe relatie met de locatie en hangt ook af van de grote De manifestatie van buitenreclame. Kailaite LED-display Xiaokai zal met u delen hoe u grootschalige media-advertenties langs de weg effectief kunt plaatsen.

        1. Outdoormedia met verschillende vormen van reclame


        Iedereen weet dat hoogbouwwinkelcentra zijn geïnstalleerd met LED-kleurenschermen om advertenties te plaatsen, en snelwegbeeldschermen worden meestal geïnstalleerd op in het oog springende locaties op wegen, zoals boven tolhuisjes op de snelweg, aan weerszijden van snelwegen, over snelwegen of stedelijke straten, en zijn gebouwd met hoge precisie en hoge Helderheid, kan de kenmerken van het gelijktijdig afspelen van afbeeldingen, tekst, audio en video realiseren en een bepaalde visuele impact op mensen hebben. In de afgelopen jaren is de Chinese industrie voor buitenreclame elk jaar met een percentage van dubbele cijfers gegroeid, en het aandeel van de totale reclameadvertenties neemt ook jaar na jaar toe. Onder hen is het jaarlijkse groeipercentage van de totale advertentie-uitzending van led-displaymedia voor buitengebruik meer dan 30 %. Het aandeel van de totale buitenreclame neemt snel toe.Experts in de branche noemen led-displays voor buitenshuis het "vierde scherm" in het leven van stedelingen, na tv-displays, computerschermen en gsm-displays. De verbinding tussen werk en dagelijks leven wordt steeds hechter.


        Ten tweede is de buitenomgeving strategisch gelegen


        De weggedeelten met een superieure geografische ligging en een dichtere bevolking zullen meer LED-kleurenschermen voor buiten langs de weg hebben. Bijvoorbeeld, overwegend aanplakborden in stedelijke viaducten, voetgangersbruggen en kruispunten, en aanplakborden bij in- en uitgangen van snelwegen, servicegebieden, stations, terminals, luchthavens, enz. Zijn meestal. Het voordeel is dat deze kavels vaak vertragingszones zijn voor voertuigen en voetgangers en dat de grootschalige, prachtige afbeeldingen een sterkere visuele impact kunnen hebben. In het huidige tijdperk van informatie-explosie is deze unieke vorm van monetarisering vaak gemakkelijker te onderscheiden van de overweldigende reclame, effectief informatiecommunicatie met het publiek te realiseren en het doel van merkimago en verspreiding van openbare informatie te bereiken.


        3. Lang lanceringseffect en hoog rendement


        In vergelijking met tv-advertenties en andere vormen, kunnen LED-schermen voor buiten ook inhoud van het openbaar welzijn uitzenden, zoals promotiefilms in de stad, dus het is niet gemakkelijk om door het publiek te walgen, en het acceptatiepercentage is aanzienlijk hoger dan dat van traditionele tv-advertenties. Tegelijkertijd kan het ook een rol spelen bij het verfraaien van het imago van de stad, het verrijken van het vrijetijdsleven van mensen en het worden als etalage voor merkimago en stadsimago. Ondersteun de behoefte aan 24/7 informatieverspreiding met ononderbroken weergave. En met uitstekende prestaties zoals waterdichtheid, bliksembeveiliging en aardbevingsbestendigheid, heeft het LED-buitendisplay zelf de productkenmerken van energiebesparing en milieubescherming. Het kan zich aanpassen aan de toepassingsvereisten van een ruwe buitenomgeving. Met zijn eigen hoge helderheidsprestaties wordt het weergave-effect niet gemakkelijk beïnvloed door de omgeving, dus het kan het effect van buitenoverdracht garanderen.