Grote winkelcentra en supermarkten infrarood touch all-in-one machine guide shopping

2020-10-10 11:50:45 hongling

We kunnen aan de muur gemonteerde reclamemachines en verticale reclamemachines zien in veel winkelcentra die worden geproduceerd en geïnstalleerd door Zhongshi Intelligent om winkelgidsen en winkelgidsen voor elke klant te bieden.U kunt ook zoeken naar informatie-inhoud die u bereid bent te beheersen in grote winkelcentra.

  

In deze periode van snelle ontwikkeling rollen wolkenkrabbers in grote steden op en neer, en komen hoge en luxe winkelcentra snel onze dagelijkse levenscirkel binnen. Het probleem is hier, de grootschalige winkelcentra van Novartis, Er zijn talloze soorten goederen en honderden bekende merken. Hoe kunnen we voor klanten nauwkeurig de locatie van een bekende merkwinkel vinden?

Het antwoord is: na de release van de alles-in-één-machine met infrarood touch, wordt de winkelervaring van de klant bijgewerkt om sneller en comfortabeler een voorbeeld van de pagina en de rol van het intelligente systeem te bekijken.

 

大型商场超市红外触摸一体机引导购物Vanuit het perspectief van de winkel verbetert het niet alleen het eigen bedrijfsimago, maar versterkt het ook de moderne uitstraling van de winkel, het kan ook kortingen en promoties en voordelen voor leden aankondigen en feedback krijgen op enquêtesuggesties. Vanuit het oogpunt van de klant kan het het winkelgeluk vergroten, de winkelefficiëntie verhogen en ook kortingen en promoties op een alomvattende en visuele manier begrijpen. De touch all-in-one machine maakt gebruik van uitstekende projectietype 10-punts condensator touch-technologie, 1080P ultraheldere pixels.