De ontwikkeling van een Android-advertentiemachine voor narrowcasting

2021-03-26 14:40:13 hongling

De ontwikkeling van een Android-advertentiemachine voor narrowcasting


De sleutel tot de ontwikkeling, verdere groei en groei van de digital signage-industrie is het doorbreken van de "use bottleneck" van inhoud, het realiseren van de reconstructie van de industriële ecologie met de "inhoudindustrie" als kernknooppunt.


Ten eerste kunnen traditionele hardware, software en werkmaatschappijen voor narrowcasting betrokken raken bij de inhoudindustrie. Bijvoorbeeld de oprichting van een afdeling klantenservice met animatie en audiovisueel als de belangrijkste bedrijfsgebieden binnen het bedrijf. In termen van bedrijfsvorm wordt de inhoudserviceactiviteiten afzonderlijk verkocht aan klanten, worden verschillende inhoudproducties gecontracteerd of worden inhouddiensten en software- en hardwaresystemen verpakt in een pakket dat te koop wordt aangeboden. Narrowcasting-bedrijven hebben hun eigen betrokkenheid bij contentdiensten, wat een goed demonstratie-effect heeft. Vooral wanneer de inhoud zich momenteel op de "verkopers" -markt bevindt, kunnen digital signage-bedrijven direct voordelige prijzen gebruiken om de uitgebreide toepassingskosten van de klant direct te verlagen en de eenheid van economische voordelen en sociale voordelen van industriële ontwikkeling te bereiken.


Bovendien kan deze aanpak niet alleen de dringende behoeften van gebruikers oplossen, maar ook effectief het dilemma van bedrijfsontwikkeling verbeteren in de context van de voortdurende daling van de brutowinst van narrowcasting hardware en systeemproducten. Zelfs op de lange termijn kunnen op inhoud gebaseerde inkomsten de belangrijkste bron van winst worden voor digital signage-bedrijven.


Ten tweede kunnen toonaangevende bedrijven in de digital signage-industrie allianties aangaan met bedrijven in de traditionele audiovisuele industrie en de advertentie-inhoudindustrie. Terwijl het narrowcasting-producten aan gebruikers verkoopt, helpt het hen bij het kiezen van betrouwbare inhoudserviceproviders om toepassingsproblemen van klanten op te lossen. Dit is een methode met snel effect en een laag risico.


Ten derde, in termen van kanaalselectie in de primaire markt, zouden digital signage-bedrijven meer moeten samenwerken met "traditionele reclamebureaus" -bedrijven. In kleine en middelgrote steden de conversie bevorderen van traditionele verkopers van reclameborden voor reclameborden naar downstream-servicebureaus voor digitale borden, en deze bedrijven aanbevelen en ondersteunen bij het opzetten van "servicemogelijkheden" op basis van audiovisuele, animatie- en computerinformatie-inhoud. Deze verandering zal de meest uitgebreide contentondersteunende ecologie van het digital signage-systeem opbouwen en de industriële basis worden voor de popularisering van digital signage voor de kleine en middelgrote stadsmarkten en voor de meest elementaire vraag naar applicaties.


In de digital signage-industrie kan de digital signage-onderneming alleen door de transformatie van de deelnemers, partners en midstream- en downstream-kanalen van de branche naar een ecologisch model gericht op 'inhoud' de 'blauwe oceaanontwikkeling' realiseren in de hoofden van digital signage-bedrijven. .


In feite is de auteur van mening dat het benadrukken van de centrale positie van inhoudsdiensten in de digital signage-industrie een terugkeer is naar de "service-industrie" -essentie van de digital signage-industrie. Dit is niet om de waarde van hardwareproducten teniet te doen, maar om de locatie van klantbehoeften en klantwaarde onder nieuwe bedrijfsmodellen zoals het "ecologische concept" van de industrie en de "toepassing van het leven" van producten te benadrukken. Het begrijpen van klantbehoeften en klantwaarde betekent het begrijpen van klanten en de markt. Dus er is deze conclusie, voor de digital signage-industrie: inhoud = klantwaarde en vraag = service = de toekomst van de industrie.