Interpretatie van de foutopsporingsmethode voor LCD-splitsingsschermen

2021-03-19 09:54:22 hongling

Interpretatie van de foutopsporingsmethode voor LCD-splitsingsschermen
Met de vooruitgang en ontwikkeling van de samenleving, zijn de verzending en conversie van brieven sterk geïntegreerd in ons leven.Als een van de terminalweergaveapparaten van informatie hebben LCD-verbindingsschermen geschenen en worden ze door veel industrieën gebruikt.
Onder normale omstandigheden kost de hardware-installatie van het LCD-splitsysteem niet veel tijd en is het relatief eenvoudig, wat ingewikkelder is dan foutopsporing. Het foutopsporingsprogramma van het videowall-systeem, het beeld is onduidelijk. Als de weergave onbevredigend is, vooral bij lage helderheid, vervaagt u de rand van het beeld (de bronresolutie is te hoog) interferentie randbeeldstapeling (of frameverlies), het resultaat is: mozaïekbeeld vloeibaar kristal bevat geen helder fenomeen. Stel direct vast of het product niet leverbaar is. Afbeelding om producten zoals systemen, matrixswitchers, distributeurs, signaaltransmissiekabels, transmissie, verwerking en weergave, enz., Displayterminals, dvd's, camera's, computers, enz., Enz. Te bedienen. De videobron wordt weergegeven. Er moet op twee punten worden gelet om uit te sluiten:
Ten eerste: ga naar het eerste item en ga uit van een bepaalde tijd. De cheque wordt verwijderd. Zodra het probleem is opgelost, kunt u de controletijd opslaan in andere delen. Allereerst één voor één.Alleen op deze manier kunnen de resolutie van het terminaldisplay en de weergaveresolutie van de signaalbron worden gevormd, niet alleen voor punten, maar voor punten.Als dit probleem niet wordt opgelost, wordt het uitgesloten van alle apparaten om het videosignaal te verifiëren. Als het afhangt van het al dan niet aanpassen aan het eindpunt of het weergaveformaat, kan de helderheid van het beeld aanzienlijk worden verbeterd, of u kunt het conversieapparaat verhogen door de weergaveterminal van de apparaat. Als de aard van het signaal wordt veranderd, kan het videosignaal worden verbeterd. VGA-videosignaal.
Ten tweede: zie het mechanisme om het verlies van de bandbreedtematrixschakelaar tussen het beeld en de signaalbronimpedantie binnen het standaardafstandsbereik te minimaliseren. Ten slotte is de integratie van de focus en het weergaveapparaat normaal en is het signaalverwerkingscircuit goed. De belangrijkste zijn de volgende. Betrouwbare en goede lijnconstructie op de hoge grond, zodat de signaalaarde, de solide interface netjes is en de kabel gescheiden is, en de sterkte en streng als de voeding, het totale aantal signaallijnen, zoals UPS, wisselstroom connector aan beide uiteinden, markering en beheer is een eenvoudige test. Analyse: volgens de symptomen, zoals niet-synchronisatie, de synchronisatie-interfacekabel en transmissieapparatuur, de synchronisatiesignaalbron van de besturings- en displayterminal binnen het frequentiebereik van de inspectiefocus. Door het analyseren van de testtijd is te lang, te kleine plaatjes, nevenbeelden, transmissiekabels om te bevestigen of het een oplossing is om signaalversterkers en andere apparatuur te vergroten, of rijstrookwisselingen.