Hoe zit het met de markt voor buitenreclame-machines en de ontwikkelingstrend?

2021-03-19 09:50:51 hongling

Hoe zit het met de markt voor buitenreclame-machines en de ontwikkelingstrend?
Als vierde jaar van het "13e Vijfjarenplan" in 2019 heeft de bouw van slimme steden nog steeds de hoogste prioriteit. Markten zoals slim transport, slimme medische zorg, slimme gemeenschappen, slimme campussen en slimme detailhandel zijn nog steeds gebieden waarop fabrikanten van reclamespelers zich moeten concentreren. De ontwikkelingsmogelijkheden die de bouw van slimme steden op de markt voor commerciële displays biedt, bestaan nog steeds. Geschat wordt dat de markt voor reclamespelers tegen 2022 bijna 17,79 miljard yuan zal bedragen. Laten we eens kijken naar de bouw van slimme steden om de toepassing van buitenreclame-machines in alle lagen van de bevolking te promoten.
Slim vervoer is een van de belangrijkste projecten bij de bouw van slimme steden.


Vorig jaar lanceerde het ministerie van Transport een slim vervoersplan, dat de bouw en verbetering van slimme applicatiesystemen voor stedelijk openbaar vervoer vereist. Dit jaar is de bouw van demonstratieprojecten voor de intelligente toepassing van stedelijk openbaar vervoer in principe voltooid in 36 steden. In 2020 realiseert de Nationale OV-stad een intelligent systeem voor het openbaar vervoer in de stad en wordt het volledig toegepast. Toepassingen zoals dynamische informatiedisplay en mediabewerkingen in voertuigen zijn onlosmakelijk verbonden met de hulp van reclamespelers en andere aanverwante apparatuur. Met de verdere implementatie van slimme transportconstructies zal de transportsector de vraag naar buitenreclame-apparatuur verder uitbreiden.
Slimme gezondheidszorg is ook een van de belangrijkste projecten bij de bouw van slimme steden.


De komst van het internettijdperk heeft de integratie van de ouderenzorgsector en het internet versneld en een intelligent beheerplatform geïntroduceerd. Commerciële weergaveapparaten zoals reclamemachines zijn de dragers van intelligente beheerplatforms. Advertentiemachines kunnen in hallen, vergaderruimten, spreekkamers en andere plaatsen worden geplaatst om aan de behoeften van intelligent beheer te voldoen. Geschat wordt dat de totale investering in slimme medische zorg 100 miljard yuan zal bedragen, en de ontwikkeling van de slimme medische zorgsector zal de ontwikkeling van de markt voor buitenreclame-machines aanzienlijk bevorderen.
Als cel van de stad is de gemeenschap een belangrijk steunpunt om de ontwikkeling van slimme steden te bevorderen.


Of het nu gaat om vastgoedbeheer, vastgoedontwikkelaars of slimme apparatuur of internetbedrijven, ze hebben de afgelopen jaren hun enthousiasme voor het bouwen van slimme gemeenschappen niet verminderd. Smart community is ook een van de projecten waar de machine-industrie voor buitenreclame aandacht aan heeft besteed.
Ook de bouw van slimme campussen heeft veel aandacht getrokken.


Het "Education Informatization 2.0 Action Plan", uitgegeven door het ministerie van Onderwijs, heeft tot doel alle campussen te bestrijken om digitalisering te bereiken, het applicatieniveau van informatisering en de informatievaardigheid van docenten en studenten te verbeteren, en ernaar te streven een nieuwe manier van talententraining op te bouwen onder de voorwaarden van "Internet +", en ontwikkeling van een nieuw model op basis van internet Het nieuwe model van educatieve diensten op het gebied van onderwijs, en de verkenning van nieuwe modellen van onderwijsbestuur in het informatietijdperk. Als drager van de digitale campus wordt commerciële weergaveapparatuur zoals een buitenreclame-machine gebruikt in campusgangen, elektronische klassenborden en andere scènes. Met de promotie en implementatie van nationaal onderwijsbeleid hebben buitenreclame-machines veel ruimte voor ontwikkeling op de campus toepassingen.
Met de geleidelijke implementatie van slimme stadsprojecten zullen LCD-reclamemachines voor buiten zich ook snel ontwikkelen in de industrieën die betrokken zijn bij slimme steden. Met de drijvende kracht achter slimme stedenbouw ligt de snelle ontwikkeling van de markt voor buitenreclame-machines om de hoek.