Enkele misverstanden die vaak voorkomen bij het kopen van LCD-advertentieproducten

2021-03-19 09:50:08 hongling

Enkele misverstanden die vaak voorkomen bij het kopen van LCD-advertentieproducten

Aan te passen aan de groeiende stroom winkelcentra, hebben veel detailhandelaren ook digitale markeringen gebruikt, een levendig en intuïtief voorwoord om hun eigen producten eraan te herinneren. Het gebruik van LCD-reclamespelers is zo uitgebreid, en LCD-advertentieproducten hebben vaak hetzelfde volgende misverstanden:


Zoek eerst blindelings meer resultaten. Bij het kopen van producten zijn veel gebruikers van mening dat hoe effectiever de LCD-advertentiemachine is, hoe beter, maar hetzelfde als blindelings zoeken naar high-definition, des te effectiever de stijging van de kosten en de stijging van de Het resulterende meer stroomverbruik en slordiger dominantie zijn ook vragen die moeten worden overwogen.
Ten tweede is het overdreven dat X86 nog steeds ingebed Linux is. Bij het plannen en kopen van producten geven gebruikers vaak de voorkeur aan een bepaald type afspeelpunt van X86 of Linux, maar negeren ze hun eigen bedieningsvereisten. In feite hebben ze allebei hun eigen voordelen. En uw beste keuze zou moeten zijn om te assimileren in dezelfde managementbijeenkomst, meerdere operationele vereisten samen te coördineren en de schaalbaarheid van het systeem te waarborgen.
Ten derde, blindelings zoeken naar high-definition. Bij het kopen van goederen vindt een groot deel van de gebruikers dat high-definition "tij" betekent. De kwaliteit is gegarandeerd. Non-HD wordt niet gekocht. Ik weet niet dat high-definition display-producten in de praktijk niet alleen duur zijn, maar ook onderhevig zijn aan de beperkingen van het totale uiterlijk, dus gebruikers moeten bij de aanschaf rekening houden met hun eigen algehele uiterlijk, kostenbudget en operationele professionele kenmerken. om onnodige items te vermijden China luxe.