Videoproductiemethode en lokale toepassing van high-definition verticale schermreclame-machine

2021-03-19 09:46:52 hongling

Videoproductiemethode en lokale toepassing van high-definition verticale schermreclame-machine
De advertentiespeler gebruikt veelgebruikte resoluties, of het nu gaat om afbeeldingen of video's, en het gewone breedbeeld wordt gebruikt. Met de breedbeeldresolutie kunt u een deel van de video's en afbeeldingen gebruiken, maar deze is niet geschikt voor weergave van verticale advertentiespelers. De resolutie van de high-definition verticale reclamemachine is tegengesteld aan die van het breedbeeldscherm. Voordat u foto's en video's maakt, moet u daarom eerst de resolutie van de verticale advertentiemachine bevestigen. Het is niet verkeerd om foto's en gerelateerde video's te maken in overeenstemming met de resolutie.Wat is een advertentie? Wat is een advertentiemachine?


Vanwege de voortdurende vooruitgang en ontwikkeling van wetenschap en technologie, gaat de snelheid van menselijke informatieverspreiding en communicatie met de tijd mee, en elke seconde telt. Het succes of falen van veel nieuw gelanceerde producten hangt af van de vraag of ze op de juiste manier worden gepromoot, en als een nieuwe generatie producten die tegenwoordig populair is in de reclame-industrie, verdient de reclamespeler de belangrijke taak van "reclame" op zich te nemen. Reclame. Onder hen verwijst commerciële reclame voornamelijk naar reclame met winstoogmerk. Het is gewoonlijk een belangrijk middel om informatie tussen warenproducenten, exploitanten en consumenten te communiceren, of een belangrijke vorm van ondernemingen die de markt bezetten, producten promoten en arbeidsdiensten aanbieden.


De high-definition verticale schermreclame-machine kan worden onderverdeeld in de volgende categorieën op basis van verschillende gebruiksmomenten:


Commercieel gebouw LCD: Commerciële terminalreclame-systemen met LCD-schermen geïnstalleerd in stedelijke kantoorgebouwen en appartementsgebouwen met reclamemachines worden over het algemeen geïnstalleerd bij liftingangen. De reikwijdte van dit onderzoek omvat LCD-straatnetwerken, maar omvat geen golfbanen, bioscopen en andere kanalen. .


Supermarkt: het zendt nieuwe speciale verkopen of een merkpromotie uit in een lus, goedkope advertentiemachine en gehumaniseerde promotie, om de inmenging van sterke verkopen door verkopers te voorkomen.


Luchtvaartterminal: dankzij het grote LED-scherm kunnen mensen actief aandacht besteden aan de inhoud op het scherm.


Ziekenhuisapotheek: raak de alles-in-één machine aan, zodat klanten automatisch kunnen informeren.


Busverhuur mobiele tv LCD: verwijst naar het advertentiesysteem voor commerciële terminals met LCD-schermen die zijn geïnstalleerd op bussen, taxi's, personenauto's en ander transport.