Opmerkingen over de installatie van een aan de muur gemonteerde high-definition LCD-reclamemachine

2021-03-19 09:45:58 hongling
De aan de muur gemonteerde reclamemachine raakt de installatieomgeving, de installatielocatie, de staat van de dragende muur en de dragende effecten van de ondersteuning, zodat consumenten de installatievaardigheden onder de knie moeten krijgen bij het installeren om een normaal gebruik van de LCD-reclamemachine te garanderen. gaat over de aan de muur gemonteerde HD LCD-reclame. Ik hoop dat de kennis van voorzorgsmaatregelen bij het installeren van machines nuttig zal zijn voor de consument.


Opmerkingen over de installatie van een aan de muur gemonteerde high-definition LCD-reclamemachine


1. De omgeving van het apparaat is relatief niet vochtig

De reclamespeler mag niet tijdelijk in een vochtige omgeving worden geplaatst. Aangezien veel tv's niet waterdicht zijn, zal de plaats van de reclamespeler te dicht bij vocht de tv beschadigen. Bovendien moeten we ons best doen om de invloed van sterke elektriciteit en sterke elektromagnetische velden te voorkomen, zoals elektromagnetische apparaten, mobiele telefoons en andere elektrische apparaten die naar believen kunnen worden verplaatst, moeten zo ver mogelijk van de tv verwijderd zijn, en andere grote huishoudelijke apparaten mogen niet in de buurt van de reclamemachine worden geplaatst.


2, de muur van de installatie moet sterk zijn

Consumenten moeten aan de muur gemonteerde narrowcasting installeren op massieve bakstenen, beton en andere zeer sterke muren. Als je op een houten muur of een muur met een te dikke oppervlaktedecoratielaag wilt plaatsen, moet je eerst verstevigings- en ondersteuningsmaatregelen nemen. Bovendien moeten we begrijpen dat het draagvermogen van het apparaatoppervlak gegarandeerd niet minder dan 4 keer het werkelijke draagvermogen van de aan de muur gemonteerde reclamemachine moet zijn, en dat de reclamemachine niet mag worden gekanteld wanneer deze is 10 ° heen en weer gekanteld na de installatie.


3, moet de beugel voor aan de muur gemonteerde reclamemachines worden geselecteerd

① Het is erg belangrijk om een geschikte muurbeugel voor reclamespeler te kiezen. Zoek eerst de classificatie van beugels. Momenteel zijn beugels op de markt voornamelijk onderverdeeld in hangers met verstelbare hoek en hangers met vaste hoek.

②De aan de muur gemonteerde hanger voor reclamemachines moet ervoor zorgen dat de narrowcasting-machine na de installatie gemakkelijk te onderhouden en te repareren is, en dat hij gemakkelijk te monteren is zonder het installatieoppervlak en het installatieframe te beschadigen.

③Controleer bij het kopen van een muurbevestiging of de apparaatbeugel muuraansluitingsonderdelen, productaansluitingsonderdelen, bevestigingsonderdelen, apparaatdiagrammen en bedieningsinstructies bevat en moet voldoen aan de FDMI-specificaties van de internationale VESA-organisatie. Bovendien wordt de aan de muur gemonteerde reclamemachine redelijk geïnstalleerd na de bovenstaande stappen, wat niet alleen ruimte bespaart, maar ook een decoratie wordt die de karakteristieke leefruimte siert.