Wat is de toepassing van een reclamemachine in winkelketens

2021-03-19 09:45:13 hongling

Wat is de toepassing van een reclamemachine in winkelketens


Wat is de toepassing van een reclamemachine in winkelketens


Commerciële advertenties zijn alomtegenwoordig in de huidige samenleving.Reclame-machines zijn gericht op de behoeften van winkelende mensen met een hoge dichtheid, waardoor onnodige advertentieverspilling en marketingkosten volledig worden verminderd, het effect van publiciteit in de media wordt vergroot en de daadwerkelijke verkoop van goederen wordt verhoogd. Het gebruik van reclamemachines geeft klanten een visuele impact en vergroot de promotie-inspanningen van de winkel om de verkoop te verhogen. Dit is de rol van de reclamespeler De toepassing van de reclamespeler heeft de sociale ruimte verkleind, de tijd verkort en de prestaties van het relatieve bedrijf vergroot. Met de ontwikkeling en volwassenheid van reclamemachinetechnologie en de lage kosten van reclamemachines in de media-industrie, zijn reclamemachines als een ketting die verschillende velden met elkaar verbindt. Advertentiemachines worden gebruikt in bussen, touringcars, taxi's, hotels, restaurants, banken, scholen, Winkelcentra, busstations, treinstations, metrostations, metro's, hogesnelheidstreinen, ziekenhuizen, speciaalzaken, bars, KTV, verkoopcentra, tentoonstellingshallen, stadions, musea en andere openbare plaatsen verschijnen.


Nu analyseren we de voordelen van applicaties voor advertentiespelers vanuit de volgende punten:


Eén: speel de goedkeuringsadvertentie van het bedrijf af op de advertentiemachine, die de kracht van het merk weerspiegelt. De goedkeuringskosten van het stermerk kunnen slechts enkele miljoenen tot tientallen miljoenen bedragen. De goedkeuring van elk merk weerspiegelt de kracht van het merk en heeft een van de belangrijke factoren worden om klanten aan te trekken.; TV- en andere advertentiekosten worden in seconden gemeten. Als u een advertentiemachine in uw winkel heeft, zijn er voor uw onderschrijvingsadvertenties geen kosten nodig en kunnen ze de aandacht van klanten trekken, waardoor u een merkpromotie en het aantrekken van klanten, laat klanten resoneren, wat nu een heel belangrijk punt in marketing is.


Twee: laat de productadvertenties van het bedrijf worden afgespeeld op de reclamemachine in de winkel, zodat consumenten het product op elk moment na het betreden van de winkel kunnen voelen, de voordelen van het product kunnen laten zien, de behoeften van klanten kunnen achterhalen en het doel kunnen bereiken van transactie.


3: Productpromotie-informatie afspelen op de advertentiemachine. De reclamemachine kan de promotie-informatie van het bedrijf tijdig aan klanten overbrengen, waardoor een goede koopsfeer wordt gecreëerd en een magnetisch veld van perceptie en stimulatie in de winkel wordt gevormd om de koopkracht te bevorderen. De advertentiefunctie kan gemakkelijk en snel relevante kortingen in de eerste keer vrijgeven en in een voordelige positie staan in de felle concurrentie.


Vier: Real-time uitzending van de productpromotie van het bedrijf op de advertentiemachine plus de toepassing in het leven om de culturele weerklank van de klant te wekken, het doel van merkmarketing te bereiken, gebruikers het gevoel te geven dat het merk altijd aanwezig is en het merkgevoel te versterken Erbij horen. Tegelijkertijd is de reputatie van het bedrijf toegenomen en kunnen gebruikers voelen dat het merk om ons heen is.


5: De toepassing van reclamemachines in de winkels van het bedrijf heeft het merkeffect van het bedrijf onzichtbaar verbeterd, het promotieplan van het bedrijf veranderd en de kracht van het bedrijf aangetoond. De reclamespeler is een nieuwe generatie intelligente apparatuur, die een compleet controlesysteem voor reclame-uitzendingen vormt via terminalsoftwarebesturing, netwerkinformatietransmissie en multimedia-terminalweergave, en wordt uitgevoerd door middel van multimediamateriaal zoals afbeeldingen, tekst, video, kleine plug- ins (weer, wisselkoers, enz.) Adverteren. Het oorspronkelijke idee van de reclamemachine is om reclame om te zetten in een actieve, dus het interactieve karakter van de reclamemachine zorgt ervoor dat deze veel openbare-servicefuncties heeft en om klanten aan te trekken om actief door de fabrikanten van reclamemachines te bladeren.


Daarom was de oorspronkelijke missie van de advertentiemachine om de modus van passieve reclame te veranderen en klanten aan te trekken om actief door de advertenties te bladeren via interactieve methoden. En de ontwikkelingsrichting van de reclamemachine heeft deze missie voortgezet: intelligente interactie, openbare dienstverlening, entertainmentinteractie, enz.