Informeer naar de brede toepassing en gebruik de voorzorgsmaatregelen van de alles-in-één machine

2021-03-19 09:22:51 hongling

Informeer naar de brede toepassing en gebruik de voorzorgsmaatregelen van de alles-in-één machine

Onderzoeksmachines worden langzamerhand gebruikt in alle aspecten van ons dagelijkse werk. We kunnen bijvoorbeeld zien in bedrijfshallen, posthallen, belastinginninghallen, stadsstraten (opvragen van stadsinformatie), kantoorgebouwen, luchthavens, stations, banken, musea, bibliotheken, tentoonstellingen, ziekenhuizen, hotels, enz. onderzoeksmachine.


Kortom, waar u ook naar uw werk gaat, als u een all-in-one machine met aanraakvraag tegenkomt, hoeft u het scherm slechts lichtjes met uw vinger aan te raken en de informatie die u nodig heeft, kan voor uw ogen worden gepresenteerd. Als alle plaatsen waar u vragen of inlichtingen moet stellen, zijn uitgerust met een alles-in-één-apparaat voor contactaanvragen, dan kunnen ons werk en leven veel handiger zijn.


Voorzorgsmaatregelen voor gebruik


1) Het aanraakscherm is gemaakt van glas dat gemakkelijk kan beschadigen. Wees voorzichtig bij het verplaatsen.


2) Na het uitschakelen moet de hoofdstroomvoorziening worden uitgeschakeld.


3) Sluit nooit spanningvoerende delen (inclusief externe apparaten) van het apparaat aan of koppel ze nooit los wanneer het is ingeschakeld.


4) De apparatuur moet worden afgedekt met een stofhoes wanneer deze niet wordt gebruikt, en de voeding moet worden losgekoppeld.


5) Pas op dat u niet willekeurig aan de aansluitdraden in de machine trekt, anders zal de stroom of het signaal kort en open zijn; demonteer de machine ook niet naar believen om schade aan de componenten te voorkomen.


6) Als er zich een storing voordoet, dient u onmiddellijk de hoofdstroomtoevoer af te sluiten, de stekker uit het stopcontact te trekken, deze niet meer te gebruiken en tijdig contact op te nemen met de dealer.


7) Demonteer of repareer het niet privé.
Dagelijks onderhoud

1) Het stof op het oppervlak van het beeldscherm (touchscreen) moet worden verwijderd met een droge doek voordat u de machine elke dag start.


2) Als het aanraakpunt niet correct is gepositioneerd, kunt u het aanraakscherm kalibreren volgens de kalibratie-instructies (5-2).


3) Bij het schoonmaken van de behuizing dient u een zachte, droge doek te gebruiken om de behuizing af te vegen. Gebruik geen vochtige of chemische (zoals benzine) doek.


4) Neem bij vragen a.u.b. technisch contact op met de fabrikant.


Probleemoplossen

1) De aanraakpositie is onnauwkeurig. Als het scherm te stoffig is, maak het dan eerst schoon.


2) Of het voedingsgedeelte van de PS / 2-poort van het toetsenbord van de kabel van het aanraakscherm correct is geïnstalleerd en of er een probleem is met de toetsenbordpoort.


3) Nadat de hardwaretest van het infrarood-aanraakscherm normaal is, worden de fouten in feite veroorzaakt door de installatie en aanpassing van het stuurprogramma voor het aanraakscherm. Sluit het ene uiteinde van de RS-232-kabel aan op de seriële poort van de host. Het bijgevoegde toetsenbord overdrachtsinterface wordt gebruikt voor het infrarood touchscreen om stroom te verkrijgen. Sluit het ene uiteinde van het toetsenbord aan op de toetsenbordinterface van de hostcomputer en het andere uiteinde op het toetsenbord.