Hoe een aan de muur gemonteerde reclamespeler te installeren

2021-03-19 09:21:39 hongling

Hoe een aan de muur gemonteerde reclamespeler te installeren

De aan de muur gemonteerde reclamespeler is samengesteld uit een legering omhulsel en een glazen spiegel, met voortreffelijk vakmanschap; luxueus, high-end, mooi, mooi, sterk en duurzaam, en heeft goede antitrillingsmaatregelen.


Dit artikel bevat enkele inleidingen over de kenmerken en installatiemethoden van de aan de muur gemonteerde advertentiespeler, laten we eens kijken.Kenmerken van aan de muur gemonteerde reclamespeler: de aan de muur gemonteerde reclamespeler ondersteunt klokcontrole aan boord, bediening op afstand, de timingperiode kan op elk moment naar behoefte worden gewijzigd zonder de reclamespeler te verwijderen; De afstandsbediening heeft een Chinese en Engelse bedieningsinterface, krachtig, gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor export van buitenlandse handel LCD-parameters zoals helderheid, contrast, verticale en horizontale afstand, kleurdiepte en andere technische parameters kunnen worden aangepast via de afstandsbediening; met behulp van CF-kaart en SD-kaart als de programmabron, de afspeelbetrouwbaarheid is hoog, de inhoudsupdate is handig en snel, ultradun en stijlvol, en de beeldkwaliteit ligt dicht bij dvd-kwaliteit, geschikt voor de behoeften van high-end gebruikers om producten weer te geven. Ingebouwde videoweergave en geluidssysteem, het kan automatisch worden doorgelust wanneer het op de voeding is aangesloten, zonder handmatige supervisie, ondersteuning voor timing-schakelaarmachine.


Twee methoden voor het installeren van advertentiemachines:
Installatiemethode 1: Bevestig de montageplaat aan de muur met expansieschroeven en hang de montagehaak van de reclamemachine in het corresponderende haakgat van de montageplaat wanneer het slot open is. Om het niveau van de reclame te waarborgen machine, moet de installatiebackplane waterpas zijn.


Installatiemethode 2: In het geval dat spijkeren aan de muur van het gebouw niet is toegestaan, kan de dubbelzijdige tape eerst aan de achterplaat worden bevestigd en vervolgens de achterplaat aan de muur terwijl de muur schoon wordt gehouden, en vervolgens de middenvierkant en vier zijden zijn van glas. De lijm is bevestigd en het niveau van de installatie-achterplaat moet bij het bevestigen worden gegarandeerd.