Hoe de buitenreclame-machine installeren en versterken?

2021-03-19 09:20:55 hongling

Hoe de buitenreclame-machine installeren en versterken?


De buitenreclame-speler wordt op een andere manier geïnstalleerd dan de binnenreclame-speler.Omdat hij op een buitenplaats wordt geïnstalleerd, is de stabiliteit van de romp erg hoog, dus deze moet tijdens de installatie worden versterkt.Laten we het hebben over de installatie en versterking van outdoor Wat zijn de manieren om een machine te adverteren.
Buitenreclame-machine
1. Breid het installatiegebied uit: omdat de buitenreclame-machine zelf een klein basisoppervlak en onvoldoende draagvermogen heeft, wordt de ongelijke funderingsafzetting van het ballastbed veroorzaakt.Daarom moeten we eerst een betonnen omkasting of een betonnen constructie omsluiten om vergroten buitenreclame Het oppervlak van de fundering onder aan de machine wordt vergroot om het draagvermogen van de grondpalen uit te breiden door het installatiegebied uit te breiden.
2. Gedeeltelijk voegen van de onderste paal: Een methode om de funderingsconstructie te versterken door het plaatsen van onderdrukkolommen, heipalen en ter plaatse gestorte palen onder of aan beide zijden van de fundering van de buitenreclame-machine.
Als het ballastbed van de installatieomgeving echter niet erg goed is, is het nodig om het ballastbed aan te passen en te installeren door de afwijking van het ballastbed te corrigeren.
Noodlandingscorrectie: De noodlandingscorrectie is om tegenmaatregelen te nemen om de neerwaartse beweging aan de kant waar de fundering van de buitenreclame machine is geïnstalleerd met veel verzakking te blokkeren en om aan de andere kant de noodlanding tegenmaatregelen te nemen. De methoden van noodlanding omvatten: laden van stalen blokken of stenen, bouwen van vrijdragende balken, graven van de grond en corrigeren van afwijkingen door waterinjectie.
Hijscorrectie: op de plaats waar de fundering van de scheve buitenreclame-machine een grote verzakking heeft, past u de hijshoeveelheid van elk deel van de buitenreclame-machine aan om deze langs een bepaald punt of een bepaalde parallelle lijn te laten draaien om het algemene plan te maken uitzicht om het doel van het herstellen van het oorspronkelijke punt te bereiken.
Het bovenstaande deel is de installatiemethode van de LCD-buitenreclame-machine. Natuurlijk moeten we ook de specifieke situatie analyseren tijdens het installatieproces. Over het algemeen zijn de meeste installatiemethoden door cementvoegen en spijkeren. Manier te installeren.


Tag: buitenreclame machine