Heeft een buitenreclame-machine noodzakelijkerwijs een aanraakfunctie nodig?

2021-03-19 09:26:53 hongling

Heeft een buitenreclame-machine noodzakelijkerwijs een aanraakfunctie nodig?


Allerlei buitenreclame-machines zijn op grote schaal gebruikt in gemeenschappen, campussen, pleinen, parken, bushaltes en andere plaatsen, en de aanraak- en interactieve vorm heeft ook enorm de aandacht van mensen getrokken, maar niet alle buitenreclame-machines zijn uitgerust met There is een aanraakfunctie, laten we er hieronder in detail over praten.
Buitenreclame-machine
1. De elektronische krantenkolom van buitenreclame-machine in de gemeenschap: de traditionele krantenleeskolom moet de informatie van de krantenleeskolom vervangen door posters en ander materiaal van tijd tot tijd te vervangen. Tegenwoordig, met de popularisering en toepassing van de elektronische krantenkolom van buitenreclame-machines, nieuwe elektronische Het krantenleessysteem heeft een afstandsbedieningsfunctie, die nieuwsadvertenties en gemeenschapsinformatie altijd en overal kan bijwerken en met één klik op de achtergrond kan worden vrijgegeven.Bovendien is de elektronische krantenkolom van de buitenreclame-automaat met aanraakfunctie is op dit moment bijzonder belangrijk, omdat de bewoners van de gemeenschap via de aanraakfunctie pagina's kunnen omslaan, zelfbediening betalingsvraag, enz., verschillende informatie-informatie kunnen weergeven.
2.Buitenreclame machine intelligent bushalte bord: als het is als buitenreclame machine bushalte teken toepassingsscène, kunt u ervoor kiezen om geen aanraakfunctie te hebben, omdat de informatie van de bushalte vast is, of het wordt alleen gebruikt voor het afspelen van advertenties ., Zonder dat u relevante informatie hoeft op te zoeken, enzovoort.
3. LCD-buitenreclame-machine in toeristische attracties: LCD-buitenreclame-machine die wordt gebruikt in toeristische attracties, introducties van schilderachtige plekken, commerciële advertenties, enz. Bezoekers kunnen de touch-functie gebruiken om te informeren naar de introductie van attracties in de buurt, routekaarten, restaurants, speelgidsen en andere informatie.


Tag: buitenreclame machine