4 kernkenmerken van een elektronische krantenkolom voor buitengebruik

2021-03-19 09:18:04 hongling

4 kernkenmerken van een elektronische krantenkolom voor buitengebruik


Elektronische leesborden voor kranten zijn nu in elke hoek van de stad verschenen en verschillende functies hebben het publiek veel nieuwe ervaringen opgeleverd. De snelle populariteit van de elektronische krantenkolom voor buitenshuis is onlosmakelijk verbonden met de vier kernfuncties.
Buiten elektronische krant leeskolom
1. Structureel ontwerp: het beschermingsniveau van de buitenkolom voor elektronische kranten is vereist om te voldoen aan IP65 en heeft professionele warmteafvoerkanalen, handige onderhoudsmethoden en een stevige antidiefstalstructuur. De structuur van de hele machine maakt gebruik van internationaal geaccepteerd milieuvriendelijk staal en voor het spuiten aan de buitenkant wordt hoogwaardig buitenpoeder gebruikt, met een duurzaamheid van meer dan 10 jaar. De precieze afschermingsstructuur zorgt ervoor dat de straling van de hele machine voldoet aan de eisen van relevante internationale normen.
2. High-definition LCD-scherm met hoge helderheid: de elektronische krantenkolom voor buiten is een product dat buitenshuis wordt gebruikt. helderheid van 1500-2000cd. / ㎡, is het het beste om LED-achtergrondverlichting te gebruiken, een lange levensduur, om het formele LCD-scherm van industriële kwaliteit A te screenen, bij voorkeur LG, Samsung en andere grote merken LCD-schermen.
3. Intelligente oplossing voor warmteafvoer: de elektronische krantenkolom voor buiten moet de test van natuurlijk weer, de hitte in de zomer en de extreme kou in de winter doorstaan, die eisen stellen aan de warmteafvoeroplossing van de elektronische krantenkolom voor buiten. we doen het buitenshuis Bij de aanschaf van een elektronische krantenkolom is het belangrijk om te begrijpen hoe de fabrikant van de elektronische krantenkolom het probleem van warmteafvoer oplost. U kunt controleren of de warmteafvoer wordt berekend door berekening, en ten tweede of het beschikt over testapparatuur voor warmteafvoer en zonnestraling, deze factoren hebben een grote invloed op de kwaliteit van uw producten.
4. Stabiele stroomvoorziening: bij het kiezen van de elektronische krantenkolom voor buitengebruik is naast het screenen van het formele LCD-scherm van industriële kwaliteit A ook een goede stroomvoorziening erg belangrijk. het elektronische lezen verminderen. De levensduur van de krantenkolom. Er zijn veel ongelijke producten die worden veroorzaakt door het onvolledige marktsysteem. Momenteel zijn er veel producten op de markt. Kies de elektronische krantenkolom voor buiten geproduceerd door een reguliere Naast de garantie na verkoop, de algemene elektronische krantenkolom voor buitengebruik De levensduur kan 7-10 jaar of zelfs langer bedragen.


Tags: Elektronische krantenkolom voor buiten