Welke veranderingen brengt de toepassing van de onderwijsconferentie met de all-in-one-machine voor bedrijven

2021-03-19 09:28:20 hongling

Met de transformatie van informatietechnologie worden mensen gedreven door informatietechnologie, en hoge efficiëntie en intelligentie zijn de labels van dit tijdperk geworden. Alle rangen en standen staan onder de stortvloed van intelligentie. Met de hulp van de slimme apparaten die ons in deze tijd zijn gegeven, kunnen we de voortgang van het werk versnellen en de werkefficiëntie verbeteren. We zijn niet langer in een staat van inefficiëntie in het verleden, waar alles persoonlijk en druk moet worden gedaan.


Neem de bijeenkomst als voorbeeld van een belangrijke schakel in de bedrijfsvoering van een onderneming. In dagelijkse bijeenkomsten zijn er veel grote en kleine bijeenkomsten, zoals trainingsbijeenkomsten waarbij werknemersvaardigheden leren, wekelijkse bijeenkomsten, informatiecommunicatievergaderingen, intervaloverzichten, debriefingsbijeenkomsten voor besluitvorming en discussie, jaarlijkse bijeenkomsten, enz .; bijeenkomsten organiseren , de complexiteit van het voorbereiden van materialen en het langdurige rapportagewerk nemen een groot deel van de tijd in beslag; in het vroege stadium van de vergadering moeten projectoren, sprekers, monitoren, gewone schoolborden, enz. een voor een worden voorbereid; tijdens de vergadering , er is een kant. Het is tijdrovend en bewerkelijk om het notitieboekje te bedienen terwijl je de schrijfpen gebruikt om uit te leggen op het bord.

Welke veranderingen brengt de toepassing van de onderwijsconferentie met de all-in-one-machine voor bedrijven

 

Alles-in-één-machine voor commerciële / educatieve conferenties


Aan de vooravond van het smart touch-tijdperk kan de traditionele conferentiemodus die gebruikmaakt van projectoren, notebook-telefoons, gewone whiteboards, schermen en andere commerciële tools alleen niet langer voldoen aan de ontwikkelingsbehoeften van moderne conferenties. Het kan niet alleen niet voldoen aan de behoeften van de voortgang van het werk, maar het verhoogt ook de tijdsinvestering. Op dit moment is het belangrijkste voor een onderneming de tijdskost. Met het oog hierop wordt de traditionele vergadermodus, die gebruikmaakt van eenvoudige commerciële tools, geleidelijk verlaten door ondernemingen. Met de integratie van technologie wordt de all-in-one conferentiemachine voor lesconferenties afgeleid die geschikt is voor de ontwikkeling van de tijd. in de slimme commerciële display-industrie. De alles-in-één-machine voor lesgeven en conferenties is de standaardconfiguratie van grote ondernemingen geworden.


Laten we met u bespreken welke veranderingen in de onderneming zijn aangebracht door de toepassing van de leer- en conferentiemachine in de onderneming:


Of het nu gaat om een high-definition groot scherm


High-definition, kan ervoor zorgen dat de details van elke sectie van de inhoud duidelijk worden weergegeven. De conference touch all-in-one machine wordt niet alleen gebruikt voor conferentieaangelegenheden, maar kan ook dienen als vrijetijdstheater voor medewerkers om te ontspannen en te ontspannen na het werk. 4K HD is een onmisbare voorwaarde.


Of multi-touch moet worden ondersteund


Of het nu multi-touch of 10-point touch ondersteunt, kan het schrijven natuurlijker en ronder maken. Tegelijkertijd kunnen meerdere mensen tegelijkertijd schrijven.

广告机定制

 

Alles-in-één-machine voor commerciële / educatieve conferenties


 


Of het nu gaat om slim schrijven, slimme annotaties


Kan slim schrijven worden gerealiseerd met de ondersteuning van multi-touch? Neem daar als voorbeeld de pas gelanceerde commerciële / onderwijsconferentietouch alles-in-één-machine voor videoconferenties: één vinger is de schrijffunctie, twee vingers kunnen gemakkelijk in- of uitzoomen en de drie vingers zijn de gumfunctie. Voor de belangrijkste inhoud die moet worden gemarkeerd, kunt u cirkels tekenen om opmerkingen te maken. Dit is een zeer praktische functie, of het nu wordt gebruikt in vergaderingen of onderwijs.


Of draadloze projectie moet worden gerealiseerd


In de intelligente omgeving wordt elke actie die we doen buitengewoon eenvoudig. U hoeft geen datakabel aan te sluiten of een USB-stick te kopiëren om inhoud te delen. De alles-in-één machine voor lesgeven en conferenties kan het effect van draadloze projectie en overdracht van inhoud ongehinderd bereiken. De bediening is eenvoudig en ondersteunt software zoals afbeeldingen, PPT, WORD, PDF, enz., En is efficiënt en efficiënt.


Of de vergadering op afstand moet worden gerealiseerd


In het smart-tijdperk is smart office synoniem geworden met huidig werk. In het verleden was er bij het werken op een afgelegen plek belangrijke inhoud die moest worden overgebracht, en het was onmogelijk om deze onmiddellijk te delen en over te brengen, en het was onmogelijk om vergaderingen te organiseren en het werk op tijd te coördineren. In de slimme kantooromgeving kan de alles-in-één-machine voor lesgeven en vergaderen het werken en vergaderen op afstand gemakkelijk maken. Conferencing op afstand is niet langer een nieuwigheid: synchrone tweerichtingsgesprekken maken efficiënte en goedkope communicatie mogelijk.