Selfservice-zoekkiosken bedienen de mensen

2021-03-19 09:11:56 hongling

Selfservice-zoekkiosken bedienen de mensen
De betaling en het gebruik van sociale verzekeringen en ziektekostenverzekeringen zijn altijd de zorgen van mensen geweest, maar veel mensen weten niet hoe ze moeten controleren. Nu er een zelfbedieningsapparaat is, is het eindelijk handig voor de massa mensen. De burger zei Qin Pu: "Kom vandaag langs en betaal de vergoeding. Trouwens, ik kan hier de basisinformatie bekijken, en ik heb alle basisinformatie. Het is goed, handig en praktisch."

广告机定制

Ja, de zelfbedieningskiosk biedt ons veel gemak, niet alleen op het gebied van sociale verzekeringen en ziektekostenverzekeringen, maar hij kan ook in veel branches worden gebruikt. Op de bank, in plaats van in een lange rij te staan, een nummer vast te houden, op een stoel te zitten en te wachten, een nummer te bellen en naar dat raam te gaan om zaken af te handelen, is het niet langer druk; in het winkelcentrum is er een oogverblindende reeks van goederen, De kleurrijke publiciteit is oogverblindend, maak je geen zorgen, kom hier naar de zelfbedieningsinformatiemachine, je kunt vinden wat je zoekt en direct naar het doel gaan.


Wilt u een handige en krachtige selfservice-aanvraagmachine, neem dan contact met ons op! Waarde toevoegen aan uw klanten is waarde aan uzelf toevoegen.