Selfservice-zoekkiosken verminderen effectief de personele middelen en tijd van het beheer

2021-03-19 09:08:04 hongling

De selfservice-querymachine vermindert effectief de personele middelen en tijd van het management
Zelfbedieningskiosken zijn niet ongebruikelijk in ons dagelijks leven. Veel grote winkelcentra, ziekenhuizen, banken, restaurants, enz. Hebben aan de muur gemonteerde of verticale zelfbedieningskiosken. Met de diepgaande promotie en ontwikkeling van aanraakschermen, we Er zijn steeds meer informatiekiosken voor zelfbediening gecontacteerd. De self-service query-machine kan de query-tijd aanzienlijk verkorten Dezelfde query-service kan in 1 minuut worden voltooid via de self-service-query-machine, die de efficiëntie vele malen heeft verhoogd.


Selfservice-zoekkiosk

Wanneer mensen de selfservice-informatieapparaat gebruiken om te informeren, is het niet nodig om cijfers te trekken en in de rij te staan, en de onderzoeker kan "onmiddellijk informeren" binnen de gespecificeerde onderzoekstijd, waarbij hij afscheid neemt van de wachtrij en wachtrijen. De zelfbedieningskiosk stelt klanten in staat om intuïtiever alle soorten nieuwste informatie te begrijpen en kan worden ingesteld om de machine tegelijkertijd in en uit te schakelen, waardoor het personeel en de tijd van het management worden verminderd.


De zelfbedieningskiosk voor zoekopdrachten heeft een steeds grotere impact op het leven van mensen. Het biedt ons niet alleen veel aspecten van het leven, maar verbetert ook de touch-ervaring naar een heel nieuw niveau. Het weerspiegelt volledig de unieke charme van de interactie tussen mens en computer en Het verbetert de kwaliteit van onze levensstandaard.