Wat zijn de criteria voor het beoordelen van reclamemachines voor buitenreclame?

2021-03-19 09:05:44 hongling

Wat zijn de criteria voor het beoordelen van reclamemachines voor buitenreclame?
   Digital signage voor buiten is een onmisbare en belangrijke drager bij de bouw van slimme overheid, slimme industrie, het levensonderhoud van slimme mensen, slimme infrastructuur en slimme omgeving. Dus wat is een echte digitale signage voor buiten?


 De drie belangrijkste criteria voor highlight-reclame voor buiten:


   De eerste is bescherming buitenshuis: voornamelijk om te bereiken: waterdicht, stofdicht, antidiefstal, explosieveilig, blikseminslag, antireflectie, elektromagnetische interferentie, antibiologisch, anticorrosief, enz.


   Het volgende is de helderheid: in het geval van geen schaduw buiten zonlicht, is de minimumvereiste 1200cd / m2. Rekening houdend met de variabele omgevingsfactoren buitenshuis en de lichtdoorlatendheid van het glas voor het LCD-scherm, gebruikt de huidige markt over het algemeen 1500-2000cd / m2 helderheid De helderheid van het scherm, 2000cd / m2 kan volledig aan elke buitenomgeving voldoen, dus het is niet nodig om een scherm met een hogere helderheid te gebruiken. Naarmate de helderheid van het scherm toeneemt, moeten de kosten en het vermogen worden verhoogd. Bovendien zal de helderheid van het scherm het LCD-scherm aanzienlijk verminderen, de levensduur en het versnellen van de helderheid verminderen.


   Ten slotte: warmteafvoer: er is maar één norm voor warmteafvoer: ervoor zorgen dat de omgevingstemperatuur van het lcd-scherm binnen het opslagtemperatuurbereik ligt en er geen goede of slechte warmteafvoer is. Veel mensen gebruiken de zomer, of je nu blaast graag de airconditioner of de ventilator om buitenreclame te vergelijken De warmtedissipatiemethode van de machine is eigenlijk erg onnauwkeurig.Als de buitenreclame-machine voor hoogtepunten airconditioning gebruikt voor warmteafvoer, zal het onredelijke ontwerp van de interne luchtleiding ook een zwart scherm veroorzaken vanwege de ongelijkmatige warmteafvoer van de apparatuur. Daarom is dit een goede manier om warmte af te voeren, zolang de temperatuur van de bedrijfsomgeving van het LCD-scherm binnen het opslagtemperatuurbereik ligt.


   Het verschil tussen een speler voor buitenreclame en een speler voor binnenreclame: in vergelijking met een speler voor binnenreclame is een speler voor reclame voor buitenreclame slechts een andere omgeving, maar technisch gezien zijn het twee totaal verschillende producten, een speler voor binnenreclame. Kortom, alles van de behuizing, glas, scherm naar de binnendraad en het afspeelbord van de apparatuur wordt niet buitenshuis gebruikt.