Wat zijn de zaken die aandacht behoeven bij het dagelijks gebruik van de smart touch all-in-one?

2021-03-19 09:04:31 hongling

Wat zijn de zaken die aandacht behoeven bij het dagelijks gebruik van de smart touch all-in-one?
  Vanwege de unieke professionaliteit en relevantie van de intelligente alles-in-één machine, zijn de kwaliteitseisen voor de productiematerialen en het productieniveau van de machine relatief hoog, waardoor de prijs niet laag is, en hoe groter het formaat, hoe hoger de prijs, plus de elektronische producten, dus als u wilt dat de smart touch all-in-one machine lange tijd een efficiënte bedrijfstoestand behoudt, moet u het gebruik van de machine standaardiseren.


Dus, wat zijn de zaken die aandacht behoeven bij het dagelijks gebruik van de smart touch all-in-one?


  1. Aangezien smart touch all-in-ones meestal op openbare plaatsen worden gebruikt, kan onstabiele spanning schade aan de apparatuur veroorzaken. Pleit voor het gebruik van stabiele stadsvermogen van 220V, en gebruik geen stroomtoevoer met krachtige apparatuur zoals een liftvoeding. Als de spanning vaak onstabiel is, zoals metrostations, bussen, enz., Gebruik dan de bijbehorende spanningsstabilisator apparatuur om de spanning te stabiliseren., Anders is het gemakkelijk om een onstabiele werking van de smart touch all-in-one te vormen, of zelfs de smart touch all-in-one te verbranden.


  2. Sluit de hoofdeenheid of de accessoires van de hoofdeenheid niet aan of koppel ze niet los wanneer de machine is ingeschakeld, en de handeling moet worden uitgevoerd na het uitschakelen.


  3. Stel het product niet bloot aan regen of zon om het normale gebruik van het product te beïnvloeden. 5. Voordat u het scherm van het all-in-one-touchscreen reinigt, moet u de stekker uit het stopcontact halen om er zeker van te zijn dat het all-in-one-touchscreen is uitgeschakeld. Gebruik een schone, zachte doek zonder draad om voorzichtig af te vegen. Spuit niet rechtstreeks op het scherm aanbrengen.


  4. Demonteer of repareer de smart touch all-in-one machine niet zelf om elektrische schokken met hoge spanning of andere gevaren te vermijden. Er moet professioneel reparatiepersoneel worden ingeschakeld om alle reparaties uit te voeren.


  5. Dit apparaat heeft een automatische energiebesparingsfunctie. Als de dvd bijvoorbeeld extern is aangesloten, hoeft u alleen maar de dvd te sluiten en het apparaat zal na enkele seconden automatisch sluiten. Als de machine lange tijd niet werkt, schakel dan het antidiefstalslot in op de kaartinvoerplaats om de 220V-voeding te sluiten; of trek de stekker direct uit het stopcontact.


  6. Blokkeer de ventilatieopeningen en geluidsgaten in de behuizing van de smart touch all-in-one machine niet. Plaats de smart touch all-in-one niet in de buurt van een radiator, warmtebron of andere apparatuur die de normale ventilatie kan beïnvloeden.