Welk formaat is geschikt voor de smart touch all-in-one voor schoolonderwijs?

2021-03-19 09:03:18 hongling

Welk formaat is geschikt voor de smart touch all-in-one voor schoolonderwijs?
  De alles-in-één aanraakmachine is samengesteld uit een geavanceerd touchscreen, moederbord, geheugen, harde schijf, grafische kaart en andere elektronische componenten, wat hetzelfde is als het werkingsprincipe van een traditionele pc. Afhankelijk van de grootte van het aanraakscherm en samen te werken met de software, kan het dit realiseren zoals openbare informatievragen, advertentieweergave, schoolonderwijs, media-interactie, weergave van conferentie-inhoud, offline-ervaring, winkelproductweergave, enz.


  Momenteel beveelt New Great Wall Technology Co., Ltd. 55-inch smart-touch all-in-one computers aan voor basisscholen, 65 en 75 inch voor middelbare scholen en 75 en 86 inch voor middelbare scholen en universiteiten.


  Er zijn veel trainingsscholen die de 65-inch smart touch all-in-one gebruiken voor lesgeven. De smart touch all-in-one die wordt gebruikt voor lesgeven is over het algemeen groter en moet passen bij de leeromgeving van het klaslokaal. Grote formaten worden over het algemeen aanbevolen voor 65-inch, 75-inch en 86-inch Smart touch all-in-one machine. De intelligente all-in-one van de school voor lesgeven is natuurlijk de grote. De leerlingen zijn ver weg, kunnen duidelijk zien, zien er erg comfortabel uit en kunnen voor veel leerlingen zorgen.


  Handig, snel, praktisch en efficiënt zijn de belangrijkste ontwerpconcepten van de multimediale intelligente alles-in-één-leermachine om de onderwijsoplossing op te lossen. Alleen een eenvoudige bediening, praktische functie en een goed effect kunnen de efficiëntie van lesgeven en leren verbeteren. Deze regeling heeft een kleine hoeveelheid constructie en een korte bouwperiode. Het maakt gebruik van een geïntegreerde intelligente aanraakbediening en een draadloos Bluetooth-versterkingssysteem, het is niet nodig om opnieuw te bedraden en vernietigt de oorspronkelijke indeling van het klaslokaal niet.