Hoe kan de verticale reclamemachine het meest effectieve publiciteitseffect bereiken?

2021-03-19 09:01:56 hongling

Hoe kan de verticale reclamemachine het meest effectieve publiciteitseffect bereiken? We concentreren ons op dit onderwerp en vandaag zal de fabrikant van reclamespelers het in detail beschrijven. Of het nu gaat om een winkelcentrum of een plein, in principe komen we in aanraking met producten zoals reclamemachines of onderzoeksmachines. In feite is de advertentiemachine als een zakelijk medium. Het ziet eruit als zo'n grote computer en tegelijkertijd als een grote tv, maar het beslaat de visuele ruimte van veel binnen- en buitenreclame-machines. Om ervoor te zorgen dat de advertentiemachine zijn maximale functie correct uitvoert en om de marketingmethoden van onze handelaren te maximaliseren, moeten we hier de verschillen in het gebruik van advertentiemachines in verschillende industrieën begrijpen om de waarde ervan te spelen. Er kunnen verschillende aspecten worden genoemd. naar.


  1. Het digitale display is een zeer krachtig marketinginstrument dat acties kan promoten en het merk kan versterken zodat klanten het beter kunnen begrijpen. De echte impact is dat we meer over problemen moeten nadenken als we modellen programmeren en oplossingen plannen.


  2. Ook al verandert de innovatieve service voortdurend langzaam, de productcreativiteit wordt nog steeds uitgezonden en gedrukt. Bij advertenties zoals narrowcasting wordt meestal achteraf aan de creativiteit gedacht. Het soort vooruitstrevend denken en creatief denken zullen de beperkingen waarschijnlijk verminderen en veranderen in een nieuw elementidee dat de reclamespeler verder wil gaan dan gedrukte reclame om radio- en televisiereclame te hergebruiken.


  3. Consumenten zullen de inhoud die wordt weergegeven door de lcd-reclamespeler niet bekijken terwijl ze tv kijken, of ze nu in actie zijn of in een meditatiesessie zitten. Visueel en psychologisch vertrekken ze meestal zonder toestemming na slechts één blik. Die stapels onderzoeksresultaten bewijzen deze bewering verder. Daarom vereist een effectieve levering een snelle levering van informatie De kernelementen van de informatie en de volledige lengte van de reisroute kunnen consistent worden genoemd. Het creëren van creatieve punten en afspeellijsten moet worden bedacht en aangepast aan de tijd dat mensen naar het scherm kijken en specifieke acties.