Fabrikanten van advertentiemachines het verschil introduceren tussen het bouwen van een advertentiemachine en een verticale advertentiemachine?

2021-03-19 08:56:19 hongling

Fabrikanten van advertentiemachines het verschil introduceren tussen het bouwen van een advertentiemachine en een verticale advertentiemachine?


  We zien meestal reclamespelers in verschillende vormen, maar hoe kiezen we? Hoe kan ik de Android-advertentiemachine met groot scherm kiezen die bij mijn behoeften past? Is het beter om een verticale reclamemachine of een reclamemachine voor gebouwen te kopen? Welke is vanuit het perspectief van publiciteitseffect opvallender en aantrekkelijker? In termen van het gemak van installatie en plaatsing, welke is handiger en flexibeler?


Fabrikanten van reclamespelers hebben de volgende gedetailleerde uitleg gegeven voor deze problemen:


   1. Of het nu verticaal of aan de muur is gemonteerd, de prijs is gebaseerd op prestatieconfiguratie en afmetingen als referentiestandaard;


   2. De aan de muur gemonteerde reclamemachine bespaart ruimte en kan aan de muur of aan andere objecten worden gehangen om een uniek landschap van ruimtedecoratie te worden, waardoor het gemakkelijker wordt om de aandacht van klanten te trekken en het doel van publiciteit te bereiken. De aan de muur gemonteerde reclamemachine wordt voornamelijk gebruikt voor het vrijgeven van "raamelfen", die kunnen worden opgehangen in winkelcentra, winkels, restaurants, supermarkten, high-end kantoorgebouwen, enz., Die het merkimago van bedrijven in alle richtingen, snel promotie-informatie en nieuw productnieuws vrijgeven, en deze in de eerste keer aan gebruikers bezorgen De meest betrokken bedrijfsinformatie.


   3. De positie van de verticale reclamespeler is relatief willekeurig, elegant en aantrekkelijk, en de positie is niet vast. Zolang er een voeding is, kun je hem aansluiten en gebruiken. De producten zijn geschikt voor het bankwezen, de financiële sector, hotels, winkelketens en andere industrieën, geven zakelijke informatie levendig weer en interpreteren de merkcultuur.


Kortom, in ons leven is het passender om te kiezen op basis van onze behoeften en waar we onszelf plaatsen.