Introduceer de voordelen van de 42-inch smart touch all-in-one

2021-03-19 08:55:29 hongling

Introduceer de voordelen van de 42-inch smart touch all-in-one

  Met de vooruitgang van de tijd en de ontwikkeling van de samenleving, wordt het niveau van wetenschap en technologie voortdurend verbeterd.Slimme all-in-one-machines zijn stilletjes geïntegreerd in alle gebieden van ons leven en zijn nauw verbonden met ons dagelijks leven. Er zijn veel specificaties en maten,


  1. Bespaar ruimte. De intelligent touch all-in-one machine is geschikter voor gebruik in winkels of gelegenheden rondom Baiping, omdat hij niet veel vloeroppervlak in beslag neemt, kan hij in het midden of aan de muur worden geplaatst zonder opdringerig te zijn. De grootte is matig en de grootte van 42 zal voor de meeste gelegenheden worden gekozen, wat niet alleen het doel kan bereiken dat mensen gemakkelijker informatie kunnen opvragen, maar ook wat ruimte bespaart, wat twee vliegen in één klap kan doden.

  2. Makkelijk te verplaatsen. Door zijn kleine formaat kan hij gemakkelijk door twee of drie personen worden verplaatst. Sommige formele gelegenheden hebben misschien niet het probleem van het verplaatsen van de all-in-one, maar in de meeste ontwikkelende kleine en middelgrote winkels is het verplaatsen van objecten nog steeds heel gewoon. Op dit moment is te zien dat de 42-inch smart touch all-in-one heeft ook zijn gemak.


  3. Maak mankracht vrij en verlaag de loonkosten. Het kiezen van een geschikte smart touch all-in-one machine is als het kiezen van een competente medewerker. Er zijn veel dingen die het voor u kan doen. Misschien kost het bij de eerste aankoop veel geld, maar in de latere fase zult u langzaamaan ontdekken dat de voordelen van arbeid veel groter zijn dan die van de machine, en dat de arbeidskosten ook Toenemend, niet zo goedkoop als machines.


  4. Verbeter het imago van de winkel. Als een gewone winkel een smart touch all-in-one machine installeert, zal dit het cijfer verbeteren, en een geschikte maat is ongetwijfeld de kers op de taart. De 42 inch smart touch all-in-one machine, met zijn unieke ontwerpspecificaties en uiterlijk, is zeer geschikt voor gewone kleine en middelgrote winkels.Het kan niet alleen de winkel opluisteren, maar ook een soort artistieke waardering.

  5. Verbeter de klantervaring. De grootte van de smart touch all-in-one-machine is zo groot als een gewone lcd-tv voor thuisgebruik. Daarom zullen klanten een gevoel van comfort hebben wanneer ze het gebruiken om de vereiste informatie op te vragen, wat een instinctieve reactie is. Daardoor wordt de klantervaring verbeterd, wat een cruciale rol speelt in de kwaliteit van het bedrijf in de winkel.

  6. Breed en matig zicht. Het 42-inch scherm bevindt zich volledig binnen het normale gezichtsveld van mensen en de grote hoeveelheid informatie die het weergeeft, is ook volledig te zien, zodat de inhoud op het scherm er niet te groot of te klein uitziet, wat onnodige problemen veroorzaakt en die de beoordelingsstemming van de klant beïnvloeden.