Weet u niet hoe u moet omgaan met het zwarte scherm van de buitenreclame-machine en het koelsysteem?

2021-03-19 08:54:22 hongling

Weet u niet hoe u moet omgaan met het zwarte scherm van de buitenreclame-machine en het koelsysteem?

  Allereerst zijn er na de aanschaf van een LCD-reclamemachine voor buitengebruik eigenlijk veel dingen waar u op moet letten: De buitenreclame-machine voor hooglichten is slechts een elektronisch product, dus zorgvuldig onderhoud is noodzakelijk.
Aanpassing van advertentiemachines
  Dan is de buitenreclame-speler het populairste buitendisplay-apparaat. Vanwege zijn sterke beschermende prestaties wordt de buitenreclame-speler niet gemakkelijk beïnvloed door de omgeving.Zelfs wind, regen, onweer en bliksem kunnen de werking ervan niet beïnvloeden. De buitenreclame-machine is echter ook onderhevig aan enkele kleine problemen tijdens het gebruik. Sommige klanten hebben de fabrikant van buitenreclame-machines Itagen geraadpleegd voor soortgelijke vragen: Waarom heeft de buitenreclame-machine een zwart scherm? Dus vandaag zal de redacteur van de nieuwe Changcheng-fabrikant van reclamemachines het hebben over het zwarte scherm van LCD-reclamemachines voor buiten.


  Als de gebruiker het zwarte scherm van de buitenreclame-machine vindt, controleer dan eerst of de buitenreclame-machine is ingeschakeld en of het interne stroomindicatielampje brandt. Als het indicatielampje brandt en het scherm zwart is, controleer dan of de videosignaalkabel van de markeerstift voor buiten goed is aangesloten, of er een beeldweergave zal zijn bij de afstandsbediening en of de signaalbron correct is geselecteerd. er zijn geen problemen na controle van bovenstaande punten, het is zeer waarschijnlijk. De driver board is beschadigd. Als de driver board beschadigd is, neem dan contact op met de fabrikant van de buitenreclame speler voor een nabehandeling.
Er is een andere situatie: als de buitenreclame-machine een zwart scherm heeft na een bepaalde tijd te hebben gewerkt, controleer dan of de airconditioner van de buiten-lcd-reclamemachine in werkende staat is, of dit komt door de interne temperatuur van de buiten-lcd reclamemachine is te hoog, wat naar de buitenreclame-machine leidt. Als het abnormaal werkt en u controleert of de airconditioner niet koelt, moet u contact opnemen met de fabrikant van de buitenreclame-speler om de airconditioner te vervangen.
Aanpassing van advertentiemachines
  Buitenreclame-spelers zullen onvermijdelijk warm worden als ze buitenshuis onder hoge temperaturen worden gebruikt.Als de koorts lange tijd niet verdwijnt, zal dit onvermijdelijk de apparatuur beschadigen. Als buitenreclame-machine heeft het echter zijn eigen warmteafvoersysteem, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over oververhitting. We weten dat er twee koelmethoden zijn voor buitenreclame-machines. Welke van de twee koelmethoden is dan beter? Volgende Shenzhen Advertising De technische staf van de machinefabrikant beantwoordde voor ons de vergelijking van de twee koelsystemen van buitenreclame-machines.
Over het algemeen heeft het koelsysteem van een buitenreclame-machine een luchtkoelsysteem en een geïntegreerd koelsysteem voor koeling en verwarming.


 1. De buitenreclame-machine maakt gebruik van een intelligent ventilatie- en warmteafvoersysteem, dat een luchtgekoeld systeem is:


Voordelen: lage kosten.
Nadelen:
1. De werktemperatuur ligt slechts tussen -20 ° C en 45 ° C, waaraan in sommige gebieden niet kan worden voldaan door de omgeving.
2. Als de temperatuur laag is en er geen verwarmingssysteem in de doos zit, zal het LCD-scherm gemakkelijk beslaan door het temperatuurverschil tussen de binnenkant en de buitenkant, en zal het scherm wazig worden.
3. Als de ventilator werkt, zal hij onvermijdelijk veel stof met zich meebrengen, dus voor het latere onderhoud is het lastiger om het stofscherm regelmatig te vervangen.
4. Het luchtgekoelde systeem wordt goedgekeurd en het beschermingsniveau van de gehele machine is hoogstens IP55.
2. De buitenreclame-machine maakt gebruik van het intelligente geïntegreerde airconditioningsysteem voor koeling en verwarming, een veelgebruikte methode voor warmteafvoer voor buitenreclame-machines: Voordelen:
1. De werktemperatuur kan tussen -40 ° C en 55 ° C liggen, met een groot meetbereik.
2. Intelligente temperatuurregeling, het LCD-scherm zal niet zwart lijken, zelfs niet in direct zonlicht. Verleng de levensduur van elektronische componenten in de doos aanzienlijk.
3. Het beschermingsniveau van de gehele machine kan IP65 bereiken.
4. Het kan handmatig onderhoud en reiniging aanzienlijk verminderen.
Nadelen: de initiële investeringskosten zullen iets hoger zijn.
  Het bovenstaande gaat over de vergelijking van de twee warmteafvoersystemen van buitenreclame-machines. De buitenreclame-machines worden gebruikt in buiten of semi-buiten. Het warmteafvoersysteem is de basisgarantie voor hun stabiele en betrouwbare werking. Om ervoor te zorgen dat de buitenreclame-machines kunnen zich aanpassen aan verschillende omgevingen en zijn stabiel. Voor een betrouwbare werking raden we aan om, wanneer het budget voldoende is, zoveel mogelijk te kiezen voor het intelligente, geïntegreerde koelsysteem voor airconditioning.