Fabrikanten van advertentiemachines geven uitleg over oplossingen voor advertentiemachines

2021-03-19 08:52:26 hongling

Advertentiemachine is een soort media-uitrusting voor stedelijke reclame die verder gaat dan digitale bewegwijzering. Aangezien moderne ondernemingen steeds meer in reclame investeren, lost de opkomst van oplossingen voor reclamemachines het probleem van het kiezen van reclamemachines aanzienlijk op. Onder normale omstandigheden zijn er veel soorten oplossingen voor advertentiemachines die door ondernemingen worden aangeboden, en een bedrijf dat een betrouwbare oplossing voor advertentiemachines wil kiezen, vereist veel aspecten van onderzoek. De volgende fabrikanten van advertentiespelers zullen u laten zien hoe u een oplossing voor een advertentiespeler kiest.


1. Installatie afstand


De huidige oplossingen voor advertentiemachines zullen advertentiemachines met een groot scherm niet aanbevelen om winst te maken, en zullen advertentieapparaten aanbevelen die beter aansluiten bij ieders visie op basis van de plaatsen waar klanten ze installeren. De kijkafstand is direct gerelateerd aan de beleving van het display en of de advertentie diep geworteld kan zijn in de harten van de mensen. Als het een touch all-in-one machine is, kan de afstand niet meer dan één arm lang zijn, en als het een reclamemachine is die alleen voor reclame wordt gebruikt, kan deze worden geselecteerd op basis van de afstand van de ruimte.
2. Toon categorie

De binnenlandse senior-aanbieders van reclamespelers pleiten over het algemeen voor het gebruik van displays op commercieel niveau, die een lange werkcyclus en normale gebruiksduur hebben en gemakkelijk kunnen worden gerepareerd en onderhouden. Bovendien heeft het display op commercieel niveau een smal frame en kan het worden afgespeeld in gesplitste schermen of worden gesplitst in een heel scherm om advertenties op een groot scherm af te spelen. Dit is iets dat traditionele displays niet kunnen, dus u kunt ervoor kiezen om een display-advertentieoplossing op commercieel niveau aan te bevelen.


3. Klantbelevingseffect

De advertentie-oplossing die de moeite waard is om te kiezen, moet gebaseerd zijn op het ervaringseffect van de klant. Van vóór de installatie tot de voltooiing van de installatie, zal de koper het effect van de ervaring van de klant in overweging nemen en verschillende advertentiemachinestijlen aanbevelen en de aanbevolen advertentieduur en kleureffect voor de juiste omgeving aanbevelen.

Het bovenstaande zijn de belangrijkste punten voor het kiezen van een oplossing voor advertentiemachines. Een uitstekende oplossing voor advertentiemachines moet worden aanbevolen op basis van het gevoel van de klant, het ruimtegebruik en het weergave-effect. Dit soort hoogwaardige service garandeert niet alleen de uitstekende klantervaring, maar Het kan er ook voor zorgen dat de consument zich op zijn gemak voelt bij het kopen. Bovenstaande punten zijn ook voorwaarden om te onderzoeken of een oplossing voor een reclamespeler de moeite waard is om te kiezen.