Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de smart touch all-in-one?

2021-03-19 08:50:22 hongling

Met de vooruitgang van de technologie hebben touchscreenvaardigheden ook het proces van geleidelijke promotie en ontwikkeling doorgemaakt van low-end naar high-end. Tegenwoordig zijn touch all-in-one-fabrikanten overal, en smart touch all-in-ones zijn ook divers, dus vragen over de aanschaf van smart touch all-in-ones zullen volgen. Hoe de kwaliteit van smart touch all-in-ones te beoordelen. in-ones?


LCD-scherm


Het lcd-scherm is het meest aangeraakte deel van de smart touch all-in-one machine en het publiek, en het is ook het meest kritische onderdeel om de gebruikerservaring te verbeteren. Daarom bepaalt de kwaliteit van het lcd-scherm direct de kwaliteit en toepassingseffectiviteit van de smart touch all-in-one machine. Momenteel zijn in de smart touch all-in-one-markt de meest gebruikte lcd-schermen plasma, lcd en led, en de gebruiksperiode is over het algemeen tussen de 6 en 10 jaar, hoewel we de gebruiksperiode ook kunnen verlengen door deze te vervangen de lamp. Maar na het vervangen van de lampbuis zijn er weer nieuwe vragen. Omdat het vloeibare kristal in het scherm ook zal verouderen, heeft de schermweergave van de smart touch all-in-one onvermijdelijk invloed op de weergavekwaliteit van de smart touch all. -in een.


   De methode om het LCD-scherm te detecteren: open de Windows-tekensoftware, teken een cirkel rond het scherm en controleer of het scherm kapot is of niet glad. Omdat het aantal infraroodbuizen en het circuitontwerp van elke fabrikant echter anders zal zijn, zal de software niet universeel zijn. Breng uw eigen software mee om het gebruikte LCD-paneel te controleren.


 touch screen


Het aanraakscherm is een van de belangrijkste componenten van de intelligente alles-in-één-machine: het is een inductief LCD-scherm dat het ingangssignaal van het contactnummer kan accepteren. De huidige aanraakschermen op de markt omvatten voornamelijk resistieve aanraakschermen, capacitieve aanraakschermen, aanraakschermen met akoestische golven en infrarood-aanraakschermen. Elk touchscreen heeft zijn eigen voordelen


En met de wind mee. Het is noodzakelijk om contact op te nemen met uw eigen applicatieomgeving en de voor- en nadelen van het touchscreen om een touchscreen te kiezen dat geschikt is voor uw eigen product. De redacteur raadt u aan om capacitieve schermen te gebruiken voor kleine schalen en infraroodschermen voor grote schalen.


 Belangrijkste gereedschap


De hostapparatuur in de smart touch all-in-one is een basis van productkwaliteit. Aangezien de beste software ook hardware als basis vereist, kan het anders niet de sterkste functie vervullen. Daarom is de selectie van de hostapparatuur van de touch all-in-one is ook erg belangrijk.Bevat voornamelijk CPU, chip, geheugen, harde schijf, industrieel moederbord, enzovoort.