Weet u hoe u een reclamemachine voor buitenreclame kunt kopen?

2021-03-19 08:46:07 hongling

Nu de nieuwe media van Chang outdoor highlight-reclamemachine geleidelijk ons gezichtsveld zijn binnengedrongen, in ons leven bestaan ook buitenreclame-machinefabrikanten zoals altijd in ons gezichtsveld, maar hoe koop je een buitenreclame-machine? Zijn er trucs? De redacteur van de fabrikant van de reclamespeler geeft u hieronder een voor een!     In het informatietijdperk stromen dagelijks talloze advertenties via verschillende kanalen naar ons toe. Tv, kranten, internet, radio, geruchten, waardevol en niet gewaardeerd, worden door elkaar gehaald, "bloemenverspilling wordt langzamerhand aantrekkelijk", en wat echt in ons hart zou moeten komen, wordt waarschijnlijk door ons gevangen als de kalenderkaart omdraait.


        
Kan de resolutie high-definition zijn:


       Allereerst moet de algehele fysieke resolutie van het weergavescherm van de Full HD-buitenreclame-machine 1920 × 1080P bereiken, dat wil zeggen dat de horizontale resolutie 1920 pixels moet bereiken en de verticale resolutie 1080 scanlijnen. P staat voor progressief scannen.
Is het beschermingsniveau voldoende:


        In de aankoopvereisten van spelers voor buitenreclame wordt speciale aandacht besteed aan het beschermingsniveau, het regenbestendige effect en of ze op een constante temperatuur kunnen worden gehouden, enz. Ook moet je bij het kopen van spelers voor buitenreclame nadenken over de controleerbaarheid en of het kan WIFI-netwerkinstellingen ondersteunen.
        Buitenreclame-machines hebben een snelle ontwikkeling doorgemaakt in de industrie. Buitenreclame-machines zijn al decennia lang ontwikkeld. Van tijd tot tijd zijn ze ontwikkeld tot reclamemethoden met rijke soorten mediareclame, diverse expressiemethoden en hogere uitbreidingssnelheden. Naarmate de advertentiekosten van tv en kranten steeds verder ontwikkeld zijn, heeft Youyixun, fabrikant van outdoorreclame-spelers, de aandacht getrokken van alle partijen vanwege de kwaliteit en kwantiteit van zijn inzet. En met betrekking tot de komst en opkomst van het internettijdperk, markeert het de komst van een nieuw tijdperk van buitenreclame in de media, waardoor we allerlei soorten informatie en stijlen voor buitenreclame op het internet kunnen zien.