Over het hoofddoel van de smart touch all-in-one machine?

2021-03-19 08:45:14 hongling

Over het hoofddoel van de smart touch all-in-one machine?
  Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie heeft de manier van interactie tussen mens en computer revolutionaire veranderingen ondergaan, heeft de levensstijl van mensen drastische veranderingen ondergaan en heeft mobiel internet de wereld veroverd. Op dit moment zijn, vanwege de verschillende toepassingsgebieden van verschillende industrieën, de technische principes van de gebruikte smart touch all-in-one machines verschillend. De hoofdstroom van mobiele telefoons en tabletcomputers maakt bijvoorbeeld gebruik van capacitieve aanraakschermen; zelfbedieningsterminalapparatuur maakt gebruik van éénpunts aanraakschermen met resistieve en akoestische oppervlaktegolven; whiteboardsystemen voor onderwijs gebruiken in principe projectie + infrarood aanraakschermen.


  De intelligente alles-in-één-aanraakmachine integreert echt aanraken en bedienen, waardoor de werkefficiëntie van mensen aanzienlijk wordt verbeterd. Als invoerapparaat heeft de smart touch all-in-one machine vele voordelen, zoals stevigheid en duurzaamheid, snelle respons, ruimtebesparing en eenvoudige communicatie. Gebruikers hoeven het scherm van de machine slechts lichtjes met hun vingers aan te raken om snel de gewenste informatie te krijgen, wat de interactie tussen mens en computer directer maakt. Als hoogtechnologische machine heeft de intelligente alles-in-één-machine geleidelijk de positie van het eenvoudige touchscreen vervangen, waardoor gebruikers echt de kenmerken van vrije interactie tussen mens en machine kunnen voelen.


  Na de ontwikkeling van industrietechnologie blijven internationale grote namen en een paar bedrijven met R & D-capaciteiten in de industrie voorbeelden tonen van grote capacitieve aanraakproducten. Grote capacitieve touch-producten worden geleidelijk door de markt herkend en overgenomen. Realiseer vingercontrole en realiseer echte mens-computerinteractie.Op dit moment wordt de intelligente alles-in-één-machine voornamelijk gebruikt voor productinformatieweergave, openbare informatieverzoeken, leiderschapsbureau, industriële controle, militair commando, elektronische spellen, liedjes bestellen, multimedia Onderwijs, onroerend goed voorverkoop en andere bedrijfstakken. Er zijn diverse keuzes in carrosserievarianten van het touchscreen, die kunnen worden aangepast aan de plaats, de omgeving en het algehele ontwerp van het touchscreen.