Hoe te kiezen en te kopen zonder allerlei soorten monitoren te kennen

2021-03-19 08:44:35 hongling

Hoe te kiezen en te kopen zonder allerlei soorten monitoren te kennen
  Liquid crystal displays zijn een onmisbaar onderdeel van deze samenleving geworden en zijn overal in het leven te zien, maar er zijn veel soorten displays: multimedia-reclamemachines, all-in-one touch-machines, lcd-splitsingsschermen, lcd-monitoren, all-in lesgeven -een machines, reclamemachines voor buitenreclame, enz. Wacht. Maar hoe te kiezen en te kopen zonder het te weten?


  Waar moet op worden gelet bij het kopen?


  Bij het selecteren en kopen van LCD-lasschermen, moet u eerst letten op de grootte van het lasscherm en hoe groot het lasscherm is. Hoe kleiner het lasscherm van dezelfde grootte, hoe hoger de prijs. Het tweede dat u moet weten is dat de installatiemethode is om kastinstallatie, wandmontage en enkele en dubbele rij vloerinstallatie te kiezen, en de andere is om de signaaltransmissiemethode te kiezen.Het splitsingsscherm ondersteunt meerdere signaaltransmissiemethoden: HDMI, DVI, VGA. Een verdeler kan worden gebruikt voor normale weergave, een processor wordt gebruikt voor weergave-overlay en een matrix wordt gebruikt voor meerkanaals invoer.


  Let bij het kopen van een reclamespeler op de grootte van de aankoop. De Android-versie of de pc-versie, de stand-alone versie of de online versie, buiten of binnen, op de vloer of aan de muur, touch en non-touch Touchscreens hebben drie soorten: infrarood touch, capacitive touch en nano touch. Touchscreen, er is er altijd een die je hart sneller doet kloppen.


  LCD-monitor is een veelgebruikt beeldscherm, dat voornamelijk wordt gebruikt voor bewaking en weergave Bij het kiezen van een beeldscherm dient u op de grootte en de signaaloverdrachtsmethode te letten.