Selecteer de basisfuncties van de 55 inch advertentiespeler

2020-10-10 10:48:09 hongling

Bij het kiezen van een 55-inch advertentiemachine zullen veel fabrikanten van advertentiemachines verschillende advertentiemachines aan de handelaren introduceren, zoals: multimedia-advertentiemachines, buitenreclame-machines, verticale buitenreclame-machines, LCD-reclamemachines en vele andere soorten. Als je kiest, raak je in de war, en ik denk dat wat de fabrikant van de reclamespeler zei, juist is. Vandaag introduceren we ons de tien basisfuncties van het kiezen van een verticale advertentiemachine vanuit een professioneel oogpunt en de emotie van het dienen van de samenleving.

广告机定制


1.Actief afspelen tijdens het opstarten: cyclisch afspelen van één of meerdere sporen, ondersteuning voor beeldformaat, muziekformaat, videoformaat, gemengd formaat (foto + muziek) ondersteuning van vast punt en punctueel afspelen van bestanden, handmatige programmering van afspelen van afspeellijst, dagelijks afspelen kan worden ingesteld Specificeer het bestand.
2. Ondersteuning voor meerdere talen, een verscheidenheid aan functies voor het uitzenden van afbeeldingen. Klanten kunnen actief tijd, kalender en LOGO aanpassen.
3. Programma-update: Kopieer en update actief de uitgezonden inhoud van de CF- en SD-kaart via de U-schijf (USB2.0-interface) en voeg direct programma's toe en verwijder ze via de afstandsbediening.


4. Ondersteuning van de geheugenfunctie van permanente stroomuitval
5. Gepersonaliseerd in- en uitschakelen, met super punctualiteitsfunctie, elke dag kunnen meerdere tijdsperiodes voor punctualiteit worden ingesteld.


6. Het heeft een perfecte uitzendfunctie: ondersteunt MPEG1, MPEG2, MPEG4, DVD, AVI, JPG, MP3, TXT en andere formaten.
7. Het weergegeven beeld heeft een SLIDE SHOW (diashow-formaat) diashow-functie, optionele 90 °, 1800 ° .270 ° rotatiefunctie. Beeldvergroting (ZOOM), mobiel kijken (PAN)


8. Mogelijkheid om bestandsnamen te wijzigen, mappen aan te maken, functies te verplaatsen en te verwijderen
9. Ondersteun de functie van lopende ondertitels, sla de tekst van lopende ondertitels rechtstreeks op de kaart op.
10. De afstandsbediening kan worden bediend, video met één toets, foto, muziekuitzending, uitzending met één toets omschakelen, met volumeregeling, kanaalwisseling, formaatwijziging, formuliercontrole. Het kan ook pauzeren, vooruitspoelen en terugspoelen en andere basisfuncties
11. Ondersteun de onmiddellijke upgrade van de software.