Kent u zo'n populaire smart class-kaart?

2020-10-10 10:47:01 hongling

Er is zo'n product, het wordt elektronische klassenkaart of smart class-kaart genoemd. Het is populair, en ik vind het leuk. Het heeft het onderwijs in ons land enorm geholpen. Je weet het niet? Kijk dan naar beneden!

Waarom wordt de wijsheidsklaskaart steeds populairder bij onderwijzers en schooldirecteuren? Wij zijn van mening dat elektronische klassenkaarten scholen kunnen helpen bij het oplossen van veel praktische problemen en grote voordelen opleveren voor scholen, waardoor het schoolkantoor en het management steeds efficiënter en slimmer worden. Elektronische klassenkaarten kunnen worden samengevat als de volgende drie voordeel:

1: Efficiënte en gemakkelijke levering van diverse kennisinformatie en meldingsinformatie

De school rust elke klas uit met een slimme klaskaart die aan de deur van het klaslokaal is geïnstalleerd als een venster voor het tentoonstellen en uitwisselen van klassen. Vanwege het grote aantal klaskaarten kan het een soort open raam zijn, waardoor docenten en studenten een glimp van de klas kunnen opvangen en tijdig over campusinformatie kunnen leren. Studenten kunnen intuïtief belangrijke gebeurtenissen zien die onlangs door de school zijn vrijgegeven via de smart class-kaart, zodat studenten de dynamiek van de campus en de klas op tijd kunnen begrijpen. Tegelijkertijd kan het ook actuele cursusinformatie, informatie over de klasactiviteit en informatie over schoolmeldingen publiceren.

Twee: feedback over de klasinformatie op tijd

Smart Class is de schakel tussen docenten en studenten. Tegenwoordig praten en luisteren docenten naar studenten in klaslokalen, maar de statistieken van hoeveel studenten echt begrijpen, zijn moeilijk te tellen of helemaal niet te tellen, en het is ook moeilijk om tijdige feedback te geven. Nadat de docent de les heeft beëindigd, kunnen studenten het touchscreen van de smart class-kaart gebruiken om tijdig feedback te geven of ze de les begrijpen. In de managementachtergrond worden de gegevens statistisch geanalyseerd en kunnen de statistische gegevens worden gebruikt om te analyseren welke cursussen moeten worden versterkt. Om het doel te bereiken om het lesritme aan te passen en de kwaliteit van het lesgeven te verbeteren.

3: Transparant beheer van klassen

De elektronische klaskaart is voornamelijk gebaseerd op high-definition weergave en interactieve toepassingen voor het delen van gegevens.Studenten en docenten kunnen hun kaart vegen om de aanwezigheid te controleren, en de aanwezigheidsgegevens worden in realtime naar de managementachtergrond verzonden, die perfect is geïntegreerd met de aanwezigheids- en inlogfuncties van de schoolkaart. De elektronische klassenkaart kan de hiërarchische beheerfunctie van de hoofd- en bijkantoorscholen realiseren.De leraren en leerlingen van de klas kunnen het zelf beheren, of ze kunnen worden beheerd door de school. De elektronische klaskaartoplossing vervangt traditionele schoolbordkranten en mededelingenborden door elektronische klaskaarten, waardoor de school verschillende informatie over alle aspecten van de school aan leraren en studenten kan overbrengen. De elektronische klaskaart is voornamelijk gebaseerd op high-definition weergave en interactieve toepassingen voor het delen van gegevens.Studenten en docenten kunnen hun kaarten vegen om aanwezig te zijn en de aanwezigheidsgegevens worden in realtime naar de managementachtergrond verzonden, die perfect is geïntegreerd met de aanwezigheids- en inlogfuncties van de schoolkaart. De elektronische klassenkaart kan de hiërarchische beheerfunctie van de hoofd- en bijkantoorscholen realiseren.De leraren en leerlingen van de klas kunnen het zelf beheren, of ze kunnen worden beheerd door de school.

标签: 智慧班牌