Hoe cultiveert de smart class-kaart een morele onderwijscultuur tussen klassen?

2020-10-10 10:45:26 hongling

Hoe cultiveert de smart class-kaart een morele onderwijscultuur tussen klassen?Het cultiveren van de morele opvoedingscultuur heeft een langetermijnkarakter, loopt door het hele leven van de student en heeft een positieve sturende rol voor het dagelijkse gedrag van studenten. Klassikaal onderwijs is gericht op het verbeteren van de vakkennis van studenten. Leraren brengen zelden kennis van morele opvoeding bij in de klas. Bovendien berust de indoctrinatie van morele opvoeding niet alleen op de indoctrinatie van leraren.

De verspreiding van morele onderwijscultuur tussen klassen op de campus is erg belangrijk. De meeste activiteiten van studenten vinden plaats in de klas. Op basisscholen en middelbare scholen die klassenkaarten kopen, heeft elke klas een smart class-kaart en kan de morele onderwijscultuur op de campus via het publicatieplatform worden vrijgegeven op de smart class-kaart in elke klas.

1. Innovatieve morele opvoeding en culturele communicatiedrager

Voordat de smart class-kaart verscheen, werd de morele onderwijscultuur gewoonlijk over de hele school verspreid door middel van uitzendingen, en het werd over het algemeen gebruikt gedurende de tijd na schooltijd, wanneer de leerlingen naar huis renden, met weinig effect. Kan niet resoneren met studenten. Morele opvoeding en cultuureducatie moeten in alle aspecten van de campus worden bijgebracht. Naast de speciale morele opvoedingslessen en het normale dagelijkse gedrag van de leraar, toont de Weiba smart class-kaart de goede stijl van studenten, de korte verhalen over de groei van beroemdheden en de weergave van morele opvoedingssamenstellingen. Verspreid de cultuur van morele opvoeding, cultiveer de goede studiestijl van studenten, versterk de opbouw van morele opvoeding en studenten groeien gezond op.

2. Versterk morele opvoeding

De elektronische klassenkaart bevindt zich aan de deur van elk klaslokaal en is nauw verbonden met de studie en het leven van de leerlingen. Bij het dagelijks vegen van kaarten om de aanwezigheid en de cursusstatus te controleren, bekijken studenten de inhoud ervan zeer vaak. Weiba Smart Class is een goede plek voor morele opvoeding en cultuur. Gebruik de digitale methoden van smart class-kaarten om de realtime aard van morele opvoeding te laten zien en de deelname van studenten te vergroten. Door de aanraak- en berichtfuncties van smart class-kaarten te vergroten, de interactieve ervaring en uitwisselingen van de morele onderwijscultuur te vergroten, gericht op sociale evenementen en morele opvoedingsactiviteiten met morele opvoeding. Onderwerpen worden bestudeerd en besproken.


标签: 智能班牌