De geïntegreerde machine voor het opvragen van contacten wordt gebruikt in de belangrijkste medische plaatsen

2020-10-10 10:43:12 hongling

De geïntegreerde machine voor contactopvragen wordt gebruikt in de belangrijkste medische plaatsen


Hieronder volgen de vijf belangrijkste toepassingen van contactgeïntegreerde machines in de medische industrie:


1. Noodalarm


  Wanneer het noodalarm het systeem activeert, ontvangt de alarmintegratie het weergavescherm en geeft relevante informatie weer, zoals verspreidingsprocedures of de locatie van de brandblusser. Als de noodsituatie voorbij is, neemt de contact all-in-one het initiatief om de originele inhoud af te spelen.


2. Promoot medicijnen


  Het gebruik van all-in-one-contactapparaten om farmaceutische advertenties uit te zenden in wachtkamers of rustruimtes is een uiterst nuttig communicatiemiddel onder de vooronderstelling dat wordt voldaan aan de industrienormen. Denk eraan om het up-to-date te houden met de laatste medische ontwikkelingen.


3. RSS-inhoud


  De alles-in-één-contactmachine kan worden geïntegreerd met elke informatiebron, wat de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan sociale inhoud. Sociaal gerelateerde inhoud zoals intern nieuws, evenementenkalenders en spreadsheets kunnen perfect worden geïntegreerd met realtime informatie van narrowcasting.


4. Cafémenu


 De contact-alles-in-één automaat kan ook worden beschouwd als een coffeeshop van een zorgorganisatie voor het verlenen van menudiensten. Het kassasysteem is geïntegreerd met het weergavescherm om real-time nauwkeurige prijzen weer te geven. Het digitale menu van het café-restaurant kan ook tips over gezond eten en voedingsinformatie sturen.


5. Vermaak


  De meeste patiënten gebruiken mobiele telefoons in de wachtkamer, waardoor gevoelige medische apparatuur waarschijnlijk wordt gestoord. Om te voorkomen dat patiënten zich te vervelen, kunnen ze worden overwogen om wat entertainmentinformatie te verstrekken, zoals weersvoorspellingen, wedstrijdscores, breaking news en andere openbare informatie. De inhoud moet goed ontworpen zijn en ervoor zorgen dat de informatie de patiënt kan helpen de tijd te doden.


Overzicht van het gebruik van scènes:


In de huidige snelle economische en sociale ontwikkeling wordt het leven van mensen steeds sneller en worden de eisen aan servicegemak, flexibiliteit, mobiliteit, gemak en veiligheid steeds hoger. Mensen verwachten altijd en overal te genieten van persoonlijke diensten.


De multifunctionele zelfbedieningsterminal kan op grote schaal worden gebruikt op verschillende commerciële plaatsen. Het apparaat kan worden gebruikt met software om zelfopladen, navragen en het vegen van kaarten te integreren. Het maakt gebruik van een lcd-scherm en touchscreen-invoer, een multimedia-bedieningsinterface en dynamische weergave van audio, video en multimedia. Transactie informatie. Zelfbediening wordt steeds populairder bij consumenten vanwege het gemak, gemak en 24-uurs service. Multifunctionele zelfbedieningsterminals zijn een krachtig hulpmiddel geworden voor handelaren om hun diensten uit te breiden en marktaandeel te veroveren.


Systeem introductie:


Door gebruik te maken van self-service herladen, opvragen, kaartvegen en intelligente verwerkingsfuncties, heeft het gebruik van multimedia-zelfbedieningsterminals verschillende commerciële plaatsen bestreken, met 24-uurs onbemande zelfbediening, die de transactieverwerkingskanalen, zakelijke locaties en de grootste omvang verbreedt Gehumaniseerde service. Zelfbedieningsdiensten kunnen worden uitgevoerd in zelfbedieningsbedrijfshallen, wachtkamers, wachtkamers, metrostations, effectenhallen, scholen, ziekenhuizen en verkoopautomaten.


Multifunctionele zelfbedieningsterminals kunnen worden onderverdeeld in: onafhankelijk, netwerk, enkelvoudig, multifunctioneel, speciaal en universeel.


kenmerk van product:


In termen van functies houdt de apparatuur rekening met de behoeften van de klant en de markttoepassingen die moeten worden voltooid:


Ondersteuning van verschillende communicatieprotocollen en verbindingsmethoden;


Reageer snel op klantinformatie;


Real-time bewakingsrecord


Uitgebreide functie: kan worden aangepast en ontwikkeld volgens de eisen van de klant


Het kan worden onderverdeeld in onafhankelijk type en netwerktype, die op verschillende plaatsen kunnen worden gebruikt


Verwerkingsapparatuur van industriële kwaliteit kan ononderbroken bewerkingen uitvoeren en kan worden gebruikt in ruwe omgevingen.